Vrijwilliger worden?

Waarom vrijwilliger worden bij Rapid?

Een vereniging als Rapid draait op vrijwilligers. Alle evenementen worden belangeloos georganiseerd, de scheidsrechters staan iedere week weer met plezier de wedstrijd te fluiten en ook de barman staat er iedere zaterdag omdat ‘ie het leuk vindt.
Je krijgt niet betaald voor je inzet, maar toch doe je het niet voor niets.

Oke, voor Rapid is iedere vrijwilliger mooi meegenomen. Maar je kunt het ook omdraaien. Want voor je eigen persoonlijke ontwikkeling is vrijwilliger worden bij Rapid ook heel goed (en leuk!).

Ervaring delen
Heb je veel kennis of werkervaring in een bepaalde branche? Dan kun je die kennis goed inzetten voor Rapid. Voor jou een makkelijke bijdrage, voor Rapid is deze kennis heel veel waard.
Nieuwe ervaring opdoen
Je kunt heel gemakkelijk nieuwe ervaringen opdoen als vrijwilliger bij Rapid. Ga aan de slag bij de communicatiecommissie als redactielid of leer van de sponsorcommissie hoe je de sponsoronderhandelingen in gaat. En als jong bestuurslid leer je tal van dingen hoe je een vereniging bestuurt.
Contact met andere mensen
Door aan de slag te gaan bij Rapid kom je gemakkelijk in contact met andere mensen van de vereniging. Je kunt op die manier je vriendengroep en je sociale netwerk uitbreiden.
Curriculum Vitae
Het verrichten van vrijwilligerswerk zegt veel over je persoonlijkheid. Vrijwilligerswerk kan bijvoorbeeld voor een student of starter op de arbeidsmarkt een goede aanvulling zijn op het CV.
Betrokkenheid voelen
Deze is misschien wel het belangrijkste. Betrokkenheid zijn bij de vereniging. Als je in een commissie zit, leer je zoveel meer over de vereniging dat de betrokkenheid groter wordt.

Vrijwilliger worden? Stuur dan een mailtje naar Rapidcommunicatie@gmail.com

Rapid is een gedreven en gezellige vereniging die de betrokkenheid van haar vrijwilligers waardeert en ook nodig heeft. Zonder vrijwilligers zou Rapid niet bestaan!

[/vc_column][/vc_row]