vriendenloterij

Aangezien sinds kort de Bingoloterij weer is aangepast, nemen we vanaf oktober 2020

het 5e getrokken getal!!

De inleg blijft  € 0,50 per lot per week en de uitbetaling € 11,- per week.

De opbrengst van deze loterij is bedoeld om meer activiteiten te kunnen organiseren.

Het 5e getrokken getal bepaalt wie de winnaar van de week is.

Diegene krijgt van mij een envelop met inhoud of ik maak de prijs over. Ook kan het zijn, dat ik even bel of app om te vragen of ik kan doorschrijven, omdat er weer gedoneerd mag worden.

Velen doen al jaren lang mee en dragen onze club een warm hart toe.

Zou je mee willen spelen, geef je dan op bij mij.

Momenteel zijn er een aantal nummers vrij waar CKV Rapid bij staat!

Hieronder een overzicht met de deelnemers per 6 september 2020.

Hopelijk mag ik iedereen van deze lijst een keer blij maken!

Wil Kramer  ( 023-5270128 / 06-24128662)

nr Naam nr Naam nr Naam
1 Carola de Vries 16 Oebele Idema 31 José Kraaij
2  CKV Rapid 17 Marieke de Swart 32 Jeffrey Lanser
3 Leny Godart 18 Martijn Kerkstra 33 Sascha Lanser
4 Annelies Dekker 19 Koen v Dijk 34 Paul Dekker
5 Lieneke Aardenburg 20 André van Eijk 35 CKV Rapid
6 George Lamars 21 Hans Kramer 36 Leo Rotteveel
7 Lieneke Aardenburg 22 Peter van den Hoek 37 Sanne Reesen
8 Jan van Weelden 23 Wil Kramer 38 Karel Evers
9 Marianne van Weelden 24 Lia de Swart 39 CKV Rapid
10 Sam Goedhart 25 Esther van der Werff 40 Willeke Pieters
11 Walter Teeuw 26 Rina Stroo 41 Jan Stoop
12 Rick en Nadine 27 Jan Nijhuis 42 Lia de Swart
13 Jolanda van den Hoek 28 Anneke Evers 43 Wil Kramer
14 CKV Rapid 29 Monique Hoonakker 44 Rogier Kramer
15 Conny van Kampen 30 Robin Dekker 45 Tiana van Weelden

versie 6-9-2020

Vrijdag 17 november was het zover:

Rapid was een van de uitgekozen clubs door de Vriendenloterij, voor een bijzondere bel actie, waarbij flinke bonussen vielen te behalen, o.a. voor het aantal bellers en uiteraard voor het aantal binnengehaalde deelnemers tijdens deze avond. Het gaat om een bedrag met drie nullen, echt!

Wat kunnen we daar allemaal niet mee doen… bijvoorbeeld allemaal nieuwe trainingspakken…maar vooral: de contributie op een betaalbaar niveau houden, zodat korfballen bij RAPID voor iedereen toegankelijk blijft!

Na ruim 2 uur bellen hadden we een fantastische score: 70 nieuwe deelnemers en 8 omzettingen naar Rapid. Dat betekent dat deze avond ons direct € 2000,- oplevert en de komende jaren een veelvoud daarvan, wauw!

Hartelijk bedankt bellers: Lisette Knook, Joy v Kampen, Marnix Dekker, Bram Willemsen, Niek v Kampen, Suze de Swart, Monique Hoonakker, Rick vd Berg, Daisy v Kampen, Jasper Dekker, Jan v Eeken, Hans Kramer, Conny v Kampen, Annelies Dekker, Edward Molenaar en Ruben Pieters. Leuk dat jullie als beloning door Rapid Friends zijn uitgenodigd voor de wijnproeverij op 8 december!

Onze bijzondere dank gaat uit naar al diegenen, die onze club ook nu weer ondersteunen door mee te doen aan deze fantastische actie!

10 november 2017:

Je hebt het waarschijnlijk al voorbij horen komen, of anders zal dat zeker deze week nog gebeuren. We hebben besloten weer een avond te bellen voor de VriendenLoterij. Omdat we erg hopen op veel steun voor deze actie, geef ik graag wat meer informatie over HOE interessant deze actie is voor Rapid.

Eerst een beetje achtergrond info:

Alle loterijen in Nederland moeten een groot deel van hun inleg afstaan aan maatschappelijk nuttige doelen (of aan de overheid in het geval van de Staatsloterij). De Vriendenloterij laat haar deelnemers zelf kiezen welk doel dat is. Dus het deel wat alle loterijen sowieso verplicht moeten afstaan, dat kan bij de VriendenLoterij naar Rapid gaan.

Dit gaat om serieus veel geld. We hebben jaren geleden al een keer meegedaan aan deze actie. Dat levert de club ieder jaar weer terugkerende inkomsten op van een paar duizend Euro. Daar zijn al veel extra’s van betaald!

Nu heeft de VriendenLoterij het nog extra interessant gemaakt om mee te doen. Rapid krijgt namelijk een BONUS per persoon die vrijdag komt bellen. Dus alleen al het aanwezig zijn en bellen levert geld op. Nog voordat het eerste lot is verkocht. Wanneer we vrijdag met minimaal 14 personen de hele avond bellen, dan loopt dit bedrag op tot ruim boven de 1000 Euro. Dat zijn bijvoorbeeld 20 nieuwe ballen. Dat zijn twee geheel verzorgde clinics voor de hele Rapid jeugd! Voor 3 uurtjes bellen!! Zijn we met minder, of is niet iedereen er vanaf half 7, dan loopt dit bedrag snel terug.

Wij begrijpen dat zelf bellen of gebeld worden niet de grootste hobby is van de meesten. Toch denken we er in het belang van Rapid goed aan te doen om deze actie op te zetten. Een groot deel van de opbrengsten willen we gebruiken om de hele vereniging in nieuwe kleding te steken. Als dat lukt en de hele vereniging loopt straks in dezelfde prachtige kleding, dan weegt dat toch zeker op tegen de inspanning?? En daarnaast is de VriendenLoterij ook gewoon een leuke loterij om aan mee te spelen, waarbij je grote kans hebt om regelmatig een prijsje mee te pakken!

Wat kan je doen om bij te dragen aan het succes?

1. Er zijn inmiddels 12 leden die vrijdag komen bellen. Kom ook!! Het begint om 19.00 in de kantine met een instructie door iemand van de VriendenLoterij. Daarna gaan we met de aanwezige telefoons en de aanwezige bellijsten aan de slag. Het is vrijdagavond, dus een drankje zal niet ontbreken!
  2. Kan je vrijdag niet? Geef dan zoveel mogelijk telefoonnummers door van familie, vrienden etc. die door je team genoten gebeld kunnen worden. Dat kan via rapidvriendenloterij@gmail.com.
  3. En wordt je vrijdag gebeld, maak er dan een gezellig gesprekje van…..

Er komt deze week nog een speciale nieuwsbrief uit met alle praktische informatie. Daarnaast zullen we in de verschillende app-groepen een oproep plaatsten. Mocht je nog meer informatie willen spreek mij of een ander bestuurslid dan even aan.

Laten we hier met z’n allen een succes van maken!!

Ruben