Rapid 3
SEIZOEN 2021-2022

Komend seizoen gaan we met vijf seniorenteams aan de competitie deelnemen, waarvan 3 wedstrijdsport- en 2 breedtesportteams.

Het eerste team bestaat komend seizoen uit 8 spelers, het tweede uit 10 spelers en het derde uit 12 spelers. Voor 1, 2 en 3 zal er een selectie worden gehouden. De selectieperiode begint op 7 augustus. (AGENDA) De eerste competitiewedstrijden worden op 11 september gespeeld.

De namen voor Rapid 1, 2 en 3:
Heren: Roy, Aron, Martijn, Marnix, Jeffrey, Torben, Robin, Bram W., Bas, Kevin, Daniël, Rick, Jasper, Tom, Bram van E..
Dames: Femke, Manon, Hyon, Joy, Fanny, Carla, Nadine, Sanne, Mariët, Winke, Marjet, Daisy, Kim, Jeanne, Carola, Claudia, Tiana.

Vragen over deze indeling kun je mailen naar de Technische Commissie

# Dames Heren

Trainer/coaches

Trainer: Ronald Hanegraaf.
Coach: Ronald Hanegraaf.

Bekijk hier wanneer en hoe laat je op het veld traint.
Bekijk hier wanneer en hoe laat je in de zaal traint.