Coördinator (vader van Joy uit Rapid D1):
Martijn van IJzendoorn, 06 29129304
Wil je fluiten? Schrijf je hier in voor een wedstrijd.

DONDERDAG 21 OKTOBER:

20:15 Aurora 2 – Roda 4: scheids Frank Bos voor Rapid

ZATERDAG 23 OKTOBER:

12:30 Rapid 3 – Huizen 2 : scheids KNKV. DEZE WEDSTRIJD IS VERPLAATST NAAR DONDERDAG 28 OKTOBER 20.30U!

13:00 Rapid C2 – Triaz C1 : Aron Neijmeijer

14:00 Rapid 2 – ODO 2: scheids George Lamars

15:30 Rapid 1 – ODO 1: scheids Godyla, S P F (KNKV)

DINSDAG 26 OKTOBER:

19:30 Rapid A1 – Blauw-Wit (A) A1 Leo Rotteveel

DONDERDAG 28 OKTOBER:

20:30 Rapid 3 – Huizen 2 : Meijde, R van der (KNKV)

Scheidsrechters van Rapid,

Om alle wedstrijden wederom in goede banen te leiden zijn jullie onmisbaar. We hebben ook dit seizoen het systeem om vooraf op wedstrijden in te schrijven. Op die manier kunnen jullie de wedstrijden selecteren die jullie het liefste willen fluiten of het beste bij jullie persoonlijke situatie passen. Het helpt beide wedstrijdsecretaresses enorm om niet elke week te hoeven leuren met wedstrijden. Hier staan al onze wedstrijden die door Rapid zelf gefloten moeten worden. Eerste keer moet je een pincode regelen maar daarna kun je de wedstrijd(en) selecteren aan aan jezelf toewijzen.

Iedereen zal begrijpen dat we op deze manier snel al onze te fluiten wedstrijden willen koppelen aan de juiste scheidsrechter, die zelf heeft aangeven deze wedstrijd te willen fluiten.

Vanuit het bestuur wordt er vanuit gegaan dat elk lid een vrijwilligerstaak op zich neemt: bardienst, training geven, wedstrijd fluiten. Zij zullen ook checken of dit gebeurt. Op deze manier verdelen we de werkzaamheden en houden we een fijne vereniging met betrokken leden.

Hopelijk zijn alle thuiswedstrijden snel van wedstrijdleiding voorzien!

Alvast bedankt voor jullie sportieve inzet voor onze vereniging!

Mochten jullie vragen hebben of hulp nodig hebben bij het koppelen van de wedstrijden dan weten jullie me te vinden.