C.K.V. Rapid is opgericht in 1954. Omdat we een Christelijke Sport Vereniging zijn, korfballen we altijd op zaterdag. Vanaf september 2004 bevinden we ons op de Kleverlaan. Samen met onze buren daar: korfbalvereniging HKC Haarlem. Op deze prachtlocatie kunnen we met ons groeiend ledenaantal heel goed uit de voeten.

De sport korfbal vinden we het allerbelangrijkst bij Rapid, maar we willen niet alleen presteren, maar vooral ook veel plezier met elkaar hebben. En daar zijn we dan ook heel goed in! Rapid is beroemd om zijn feesten, familiedag, toernooi en natuurlijk jeugdkamp. We hebben zo’n 190 leden, dit seizoen ingedeeld in 5 seniorenteams, 2 junioren- en 7 jeugdteams. Zij draaien allemaal mee in een veld- en een zaalcompetitie. Ingedeeld in poules met zo’n 7 tegenstanders, die altijd uit de regio komen en die we een keer uit en een keer thuis tegenkomen. We starten eind augustus en stoppen eind juni.

Naast de competitie doen we ook enkele keren per jaar mee aan toernooien. Bijv. 2e Pinksterdag: met de hele vereniging een dag op pad om veel bekers te winnen, andere keren juist alleen voor de jeugd of voor de selectie. Vaak voor aanvang of na afloop van het seizoen. Zelf organiseren we o.a. een feestelijk familietoernooi en ons jaarlijks Schuttersfeest !

Lid worden? Dat kan! Lees dan even hier verder.