Kantinedienst

Op DEZE PAGINA staat het wedstrijdprogramma, zodat je weet wanneer je moet spelen en wanneer je een bardienst kunt draaien!

Klik in de tabel hieronder op de datum + tijdstip wanneer je een kantinedienst wilt draaien. Indien er geen scherm opent graag even contact opnemen met (e) Niek & Conny  (t)06 14613415, dan word je handmatig op je gewenste tijd ingevoerd.

Er zijn voor de Bardienst voor de komende 365 dagen geen diensten gepland.

Vrijwilligers bardienst moeten dit weten:

Op de JAV is afgesproken dat iedereen de gelegenheid krijgt om op bardiensttijden in te schrijven.

• Degenen die dit niet zelf doen, zullen worden ingedeeld. Waarbij zoveel mogelijk wordt gekeken naar de te spelen wedstrijden van het lid, of ouders van het jeugdlid.
  • Sta je vervolgens ingeroosterd en kun je echt niet…. dan zelf vervanging zoeken en dit bij Conny melden.
  • Op de ledenvergadering van 2014 is unaniem ingestemd met een aanpassing van het huishoudelijk reglement:

Elk lid heeft de volgende verplichtingen:

• zich in te zetten voor de club in de vorm van minimaal één kantinedienst, of wat hieraan gelijk staat.

Toelichting:
Het bestuur van ckv Rapid heeft besloten dat ieder spelend lid of ouder van een jeugdlid (< 18 jaar) ten minste één keer per seizoen een kantinedienst moet gaan draaien. Indien zij al een andere functie bij de club vervullen, doen zij al iets voor de club en zijn zij daarom van deze verplichting vrijgesteld.

Ten minste 1x…….., dus mèèr mag altijd, graag zelfs!!

We vertrouwen erop dat bijgevoegd barschema ook dit seizoen snel en soepel gevuld zal worden, want we kennen ieders RAPID clubgevoel!

Het Bestuur van CKV Rapid.