Coördinator (vader van Joy uit Rapid C):
Martijn van IJzendoorn, 06 29129304

In de tabel hieronder vind je alle wedstrijden die gefloten kunnen worden door Rapid-leden. Zoek uit welke wedstrijd(en) je het liefst wilt fluiten en klik vervolgens op de tijd die bij die datum hoort. Er verschijnt een pop-up venster waarin er gevraagd wordt naar een pincode. Of deze heb je inmiddels al, of je kan deze nog opvragen door je voornaam en e-mailadres in te vullen.

LET OP: deze inschrijving wordt niet door alle browsers ondersteund, maar werkt zeker als je met Microsoft Edge opent.

We hebben samen afgesproken dat elk lid een vrijwilligerstaak op zich neemt: een bardienst, training geven, een wedstrijd fluiten. Alleen leden die elke week trainen en coachen zijn vrijgesteld van het fluiten van wedstrijden.

(lees verder hieronder!)

zaterdag 23 oktober 2021 : Rapid C2 - Triaz C1
13:00 - 14:00Aron Neijmeijer
zaterdag 23 oktober 2021 : Rapid 2 - ODO 2
14:00 - 15:30George Lamars
donderdag 28 oktober 2021 : Rapid 3 - Huizen 2
20:30 - 22:00..... (1)

klik op een Wedstrijd om jezelf in te schrijven.

Bestuur, oktober 2021:

Tussenstand scheidsrechters!

De eerste vier weken van de competitie zit erop. En tot nu toe hebben we alle wedstrijden zonder al te veel moeite van een scheidsrechter kunnen voorzien. Even een kleine tussenstand met betrekking tot het fluiten.

We hebben de verdeling voor de zaalcompetitie al vast gemaakt, het programma verschijnt naar verwachting over een week of vier.

Bijna alle seniorenteams lopen iets achter op de planning, er staan echter nog 5 wedstrijden open! Het aantal dat je team achterloopt nemen we mee naar het volgende competitiedeel.

In de wedstrijdsport doen we het goed met gemiddeld twee wedstrijden per speelronde. Als we zo doorgaan komen we in de veldcompetitie op 28 wedstrijden uit. Dat is 5 wedstrijden minder dan de verplichting maar wel meer dan de 20 die nodig zijn om punten in mindering te voorkomen.

Bestuur, augustus 2021:

Leden van Rapid,

Om alle wedstrijden in goede banen te leiden zijn jullie onmisbaar. We hebben ook dit seizoen het systeem om vooraf op wedstrijden in te schrijven. Op die manier kunnen jullie de wedstrijden selecteren die jullie het liefste willen fluiten of het beste bij jullie persoonlijke situatie passen.

Hier staan alle wedstrijden die door Rapid zelf gefloten moeten worden. Dit najaar fluiten we alle regiowedstrijden van onze eigen teams en hebben we geen regiowedstrijden bij de andere clubs. De eerste keer moet je een pincode regelen maar daarna kun je de wedstrijd(en) selecteren en aan jezelf toewijzen. Op dit moment ondervinden we problemen met het inschrijven en kan ook gewoon een appje sturen naar Martijn van IJzendoorn 06 29129304 met je naam, je team en de wedstrijd(en) die je wilt fluiten. Martijn zet de wedstrijd dan op je naam.

Op de lijst staan ook de wedstrijden van Rapid 3 en Rapid A1 als back-up. Dit is omdat het
KNKV in de klassen waarin deze teams spelen niet altijd een scheidsrechter toewijst. We weten dit altijd pas uiterlijk op de donderdag voor de wedstrijd. Schrijf je je in voor deze wedstrijd en wijst het KNKV geen scheidsrechter aan dan fluit jij deze wedstrijd. Wijst het KNKV wel een scheidsrechter aan dan wordt de wedstrijd door die scheidsrechter gefloten.

Iedereen zal begrijpen dat we op deze manier snel al onze te fluiten wedstrijden willen koppelen aan de juiste scheidsrechter, die zelf heeft aangeven deze wedstrijd te willen fluiten. We hebben afgesproken dat uiterlijk één week voor de aanvang van de competitie alle wedstrijden van een scheidsrechter zijn voorzien. Voor de veldcompetitie is dat zaterdag 4 september.

Voor de zomervakantie hebben we een inventarisatie gedaan. De uitkomst daarvan zie je hieronder. Daarnaast is er een verdeling gemaakt per team. Aangezien nog niet alle teams bekend zijn is er een verdeling gemaakt voor de selectie en Rapid 4 + 5 afzonderlijk.

Zoals jullie kunnen zien is het aantal toegezegde wedstrijden lager dan het aantal te fluiten wedstrijden. We hebben afgesproken dat het resterende aantal wedstrijden wordt verdeeld over de teams. Op dit moment staat per groep bij open aangegeven hoeveel wedstrijden dit zijn mits iedereen de wedstrijden fluit die zij/hij heeft aangegeven bij de inventarisatie.

Ga met je team(s) samenzitten en verdeel zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 4 september, de openstaande wedstrijden.

Sta je vervolgens ingeroosterd en kun je echt niet: dan zelf vervanging zoeken en dit bij Martijn melden.

Op deze manier verdelen we de werkzaamheden en houden we een fijne vereniging met betrokken leden.

Alvast bedankt voor jullie sportieve inzet voor onze vereniging!

Mochten jullie vragen hebben of hulp nodig hebben bij het koppelen van de wedstrijden dan weten jullie me te vinden.

Scheidsrechtercoördinator
Martijn van IJzendoorn, 06 29129304

Dit besluit betreft vooral senioren en junioren! Laten we met elkaar onze verantwoordelijkheid voor Rapid oppakken! We vertrouwen er dan ook op dat de inschrijving scheidsrechters gevuld zal worden, want we kennen ieders RAPID clubgevoel!

Het Bestuur van CKV Rapid.