Augustus 2020:
Er is een nieuwe coördinator (vader van Joy uit Rapid D1):
Martijn van IJzendoorn, 06 29129304

In de tabel hieronder vind je alle wedstrijden die gefloten kunnen worden door Rapid-leden. Zoek uit welke wedstrijd(en) je het liefst wilt fluiten en klik vervolgens op de tijd die bij die datum hoort. Er verschijnt een pop-up venster waarin er gevraagd wordt naar een pincode. Of deze heb je inmiddels al, of je kan deze nog opvragen door je voornaam en e-mailadres in te vullen.

LET OP: deze inschrijving wordt niet door alle browsers ondersteund, maar werkt zeker als je met Microsoft Edge opent.

Vanuit het bestuur wordt er vanuit gegaan dat elk lid een vrijwilligerstaak op zich neemt: bardienst, training geven, wedstrijd fluiten. Degenen die dit niet zelf doen, zullen worden ingedeeld.

(lees verder hieronder!)

Er zijn voor de Wedstrijd voor de komende 90 dagen geen diensten gepland.

Leden van Rapid,

Om alle wedstrijden in goede banen te leiden zijn jullie onmisbaar. We hebben ook dit seizoen het systeem om vooraf op wedstrijden in te schrijven. Op die manier kunnen jullie de wedstrijden selecteren die jullie het liefste willen fluiten of het beste bij jullie persoonlijke situatie passen.

Hier staan al onze wedstrijden die door Rapid zelf gefloten moeten worden. Eerste keer moet je een pincode regelen maar daarna kun je de wedstrijd(en) selecteren aan aan jezelf toewijzen.

Iedereen zal begrijpen dat we op deze manier snel al onze te fluiten wedstrijden willen koppelen aan de juiste scheidsrechter, die zelf heeft aangeven deze wedstrijd te willen fluiten.

Jelle  heeft een lijst van actieve leden, zij zijn gevrijwaard om te fluiten. De overige leden worden geacht om 1x op het veld en 1x in de zaal te fluiten. Ten minste …, dus mèèr mag altijd, graag zelfs!!

Sta je vervolgens ingeroosterd en kun je echt niet: dan zelf vervanging zoeken en dit bij Jelle melden.

Op deze manier verdelen we de werkzaamheden en houden we een fijne vereniging met betrokken leden.

Hopelijk zijn alle thuiswedstrijden snel van wedstrijdleiding voorzien!

Alvast bedankt voor jullie sportieve inzet voor onze vereniging!

Mochten jullie vragen hebben of hulp nodig hebben bij het koppelen van de wedstrijden dan weten jullie me te vinden.

Scheidsrechterscoördinator Martijn van IJzendoorn, 06 29129304

Dit besluit betreft vooral senioren en junioren! Laten we met elkaar onze verantwoordelijkheid voor Rapid oppakken! We vertrouwen er dan ook op dat de inschrijving scheidsrechters gevuld zal worden, want we kennen ieders RAPID clubgevoel!

Het Bestuur van CKV Rapid.