In de lappenmand

We vermelden hier, uit meeleven met onze spelers en vanwege hun clubliefde, alle blessures, ziekte en andere malaise. We horen dit via het wedstrijdsecretariaat, of jullie geven het direct aan ons door, klik op:

rapidcommunicatie@gmail.com

Joy (selectie) in blijde verwachting, dus een leuke reden om in deze lijst te staan, en voorlopig niet meer te korfballen!

Manon (Selectie) heeft na1 wedstrijd tijdens trainen een vingerkootje gebroken en het herstel duurt langer dan verwacht jammer genoeg.

Giny (Rapid 4) ook al in blijde verwachting, dus een leuke reden om in deze lijst te staan, en voorlopig niet meer te korfballen!

Maaike (Rapid 4) ging tijdens de kampioenswedstrijd lelijk door haar enkel.

Hans (Rapid 5) zijn achillespees werkt nog steeds niet mee. Maar ook hij traint weer voorzichtig.

Raphael, (Rapid C), kan al enige tijd niet spelen omdat hij zijn vinger heeft gebroken.

Paul D (supporter), zit opnieuw in een periode van chemokuren, omdat helaas de ziekte van Kahler weer actief is.

Jan v W (supporter), heeft een zware ingreep aan zijn long achter de rug en mag hopelijk deze week naar huis.

Conny (kantine), is geveld door een acute hernia en zit, loopt, ligt met heel veel pijn, na injecties moet het langzaam verbeteren.

Allemaal een voorspoedig herstel toegewenst!