Terugblik op de oudejaarsbingo

Wat was het een gezellig bingo-avond! Maar liefst 25 jeugdleden hadden zich aangemeld; van de kangoeroes tot onze B-jeugd. Een leuke, gezellig groep en de spanning steeg naarmate de klok de 19 uur naderde.

Prompt om 18.45 uur kwamen de eerste bingospelers de meeting in. Er waren een paar kleine inlogproblemen, maar die waren snel verholpen. Na een korte uitleg van Carola gingen we van start en de spanning en blije gezichten waren van het scherm af te lezen. Nadat de eerste leden BINGO hadden, zochten we contact met de koeriers die de prijzen dezelfde avond rondbrachten. Speciaal bedankje aan: Arvid, Marieke, Martine, Daisy, Manon en Leo die de prijzen hebben rondgebracht en Ruben en Giny die als back-up koerier thuis zaten.

Uiteindelijk heeft iedere deelnemer minimaal 1 prijs gewonnen en sommige wel meerdere! Een activiteit die zeker voor herhaling vatbaar is, maar bij voorkeur wil live in de kantine natuurlijk.

Wij hebben er in ieder geval heel veel plezier aan beleefd, en de reacties vanuit de ouders waren echt superleuk.

We zien jullie graag weer bij een volgende activiteit!

Groetjes, Angelique, Carola en Lieke