stopt per direct omdat we weer wedstrijden hebben!
De zaterdag inloopochtenden op ons veld gaan niet meer door. Want de competitie wordt hervat, er zijn al wedstrijden aanstaande zaterdag. Bovendien wordt er weer volop in de zaal getraind, daarom stoppen we met dit geweldige tussentijdse corona initiatief, met dank aan John en zijn trainers!

 

Van 9.30-10.25 de jongste jeugd tot en met de C en vanaf 10.30 uur de oudste jeugd B en A.

We doen deze ochtenden omdat we door de Corona regels bijna niet meer mogen sporten en om onze kinderen dan toch in beweging te houden en de loop naar het veld erin te houden nodigen wij gasttrainers uit om ze lekker te laten bewegen!

John Goedhart 06 51404691

 

bericht 25 januari:

Wel of geen inloopochtend winter in wonderland?

Het programma zaterdag voor de jeugd hangt af van de Corona maatregelen die op dat moment van kracht zijn. Het bestuur hoopt dat we dan in de zaal mogen korfballen, wie weet kunnen we al wedstrijden regelen tegen andere clubs. Mochten we dit kunnen realiseren dan komt de inloopochtend te vervallen. Hou de teamapps in de gaten.

ZATERDAG 29 JANUARI 2022: 

Deze zaterdag hebben we een selectietrainer kunnen strikken voor deze inloopochtend! Ik hoop dat Ronald Hanegraaf een veel grotere groep voor zich heeft dan dat er vandaag waren🤔😓🤪

 

ZATERDAG 22 JANUARI 2022: 

Deze week olv. Manon en Femke.

Alweer de 3e inlooptraining op het veld.

Lekker vroeg uit de veren om eerst de rotzooi in dug outs op te ruimen van de hangjeugd die er de avond daarvoor hebben zitten te chillen met shoarma en stickies 🚬 😫

Al snel daarna kwam Manon al op haar Go scooter het veld op en had samen met Femke een leuk parcours bedacht. Nadat alles was klaargezet kwamen de eerste kinderen van de C,D en E binnen druppelen. Helaas stokte die aanloop bij 8 kinderen maar die gingen er dan ook wel vol overtuiging voor! We zagen al snel de jassen uit gaan en de rode blosjes op de wangen verschijnen😊
Manon en Femke kregen er ook steeds meer zin in en deden ook enthousiast mee! Na een uurtje kregen de kinderen warme chocomel of een glaasje limonade en gingen ze lekker vermoeid weer huiswaarts.

De 2e groep is de groep met de lange lummels uit de B en de A. Hiervoor hadden Femke en Manon een pittiger parcourtje uitgezet! Ook hier viel de opkomst wat tegen maar degene die er waren gingen er vol voor! En na een stevig lichamelijk partijtje sloot deze groep af met een shoot out! En nadat we de dames uit de selectie bedankt hebben is alles weer opgeruimd en zijn we weer vertrokken.

Hopen dat de coronaregels gauw weer ruim versoepeld gaan worden waardoor we op deze dagen ook weer onze kantine mogen gebruiken! Want dat clubgevoel missen we wel heeeeeeeel erg!!

 

ZATERDAG 15 JANUARI 2022: 

Deze week olv. Aron en Fanny.

ZATERDAG 8 JANUARI 2022: 
starten weer de winter wonderland inlooptrainingen!

Van 9.30-10.25 de jongste jeugd tot en met de C en vanaf 10.30 uur de oudste jeugd B en A

Deze 1e keer wordt verzorgd door Jelle en Frank!

John Goedhart 06 514046919 juni 2021: DE INLOOPOCHTEND IS TEN EINDE!

Aankomende zaterdag gaan we weer echte wedstrijdjes spelen!
Daarmee is de inloopochtend ten einde en zullen we in augustus ons weer gaan opmaken voor een hele nieuwe competitie zonder coronaregels!

Daarom alle kinderen bedankt dat ze er elke zaterdag waren en ook alle dank aan alle gasttrainers die onze jeugd hebben laten zweten! 

Als uitsmijter hadden we de schotcompetitie aan het eind van elke training! Al gauw werd er een gaatje geslagen door MATTHIJS DE SWART met zijn korfbal genen.

En hij is ook de terechte winnaar geworden van die € 100 , beschikbaar gesteld door van Engelen! Deze zal hij binnenkort uitgereikt krijgen! Foto volgt!

Nogmaals allemaal bedankt en succes met de wedstrijden aanstaande zaterdag!

John Goedhart 06 51404691

En natuurlijk willen wij vanaf deze plek John ontzettend bedanken voor deze Corona activiteit! In het gat van ‘niks voor de jeugd’ gesprongen, met elke keer weer een verrassende gasttrainer, die op een veilige en verantwoorde manier op ons veld een training kon geven, omdat John ook voor Corona-coördinatoren zorgde en schone materialen. Het was wekelijks druk bezocht, de beste beloning! 

 

Schieten, partijtje en prijsschieten!
Elke zaterdag inloopochtend voor alle jeugdteams. Neem wel je eigen bidon mee want de kantine mag nog steeds niet open. We gaan dan met elk team lekker schieten en bij voldoende opkomst zelfs partijtjes spelen. Aan het eind laten we iedereen die aanwezig is 5x schieten vanaf 5 meter. De schoten die raak zijn, worden genoteerd en nadat we van Mark Rutte weer gewoon mogen trainen maken we de eindstand op en wint degene die de meeste doelpunten heeft gemaakt maar liefst € 100,- (ter beschikking gestel

d door Van Engelen makelaars)
Hoe vaker je aanwezig bent hoe meer doelpunten je kan maken en dus hoe meer kans je hebt op deze prijs.
Tijdsvakken: D,E van 10.00 uur tot 11.00 uur; C, B en A vanaf 11.15 uur


Terugblik zaterdag 29 mei :

De eerste mooie zaterdag hebben we weer te pakken. Jammer dat er geen competitie is want dan zou dit als een echte Rapiddag bestempeld kunnen worden.

Deze keer werd onze jeugd getraind door enkele enthousiaste heren uit de selectie van Rapid en de jeugd heeft er van genoten!!
Vooral het enthousiasme van Aron, een nieuw selectie lid, werkte aanstekelijk bij iedereen.
En na twee en half uur bikkelen had onze jeugd hun beweging weer gehad!

Volgende week het schutterstoernooi en 12 juni de laatste inlooptraining in deze Coronatijd! Dan zullen eindelijk de 4 dames uit de selectie hun training kunnen geven! We maken er een extra feestelijke zaterdag van dus we hopen dat iedereen naar het Rapidleden komt! Mogelijk ook de ouders op een terras, maar daar horen we binnenkort meer over!

Het was weer een superzaterdag!

Vooruitblik zaterdag 29 mei :

Voor aankomende zaterdag hebben we de beste heren uit onze selectie geregeld
Deze mannen gaan dan onze jeugd onder handen nemen met leuke oefeningen!

Dan volgt daarna op 5 juni het koppelschiet toernooi ( KLIK HIER) en op zaterdag 12 juni hebben we dan de laatste inloopochtend! Klein feestje dus!!

Tot zaterdag!


zaterdag 22 mei AFGELAST!:

Helaas ging het afgelopen zaterdag weer niet door, door het weer!
In 70 jaar hebben we niet zo’n slecht pinksterweekend gehad als afgelopen weekend. We hoopten dat we zaterdagochtend nog mazzel zouden hebben dat de buien over zouden waaien. Maar helaas was dat niet zo en een beetje regen zou niet erg zijn als de kantine en kleedkamers open waren. Onze beste dames uit het 1e stonden al in de startblokken om iedereen een heerlijke actieve training te bezorgen. Ook zij konden weer terug naar huis en we hebben kunnen regelen dat zij op 12 juni terugkomen want we willen ze graag een keer in actie zien met onze jeugd. En die afspraak is gemaakt👍

Voor aankomende zaterdag hebben we de beste heren uit onze selectie geregeld
Deze mannen gaan dan onze jeugd onder handen nemen met leuke oefeningen!

Dan volgt daarna op 5 juni het koppelschiet toernooi ( zie nieuwsbrief) en op zaterdag 12 juni hebben we dan de laatste inloopochtend! Klein feestje dus!!

Tot zaterdag!

Vooruitblik zaterdag 22 mei:

De 4 dames uit ons 1e zullen de training verzorgen vanaf 10 uur voor de D en E teams en vanaf 11.15 uur de A,B en C teams!

Na een lange vakantieperiode mogen we eindelijk weer trainen op zaterdag! En voor aankomende zaterdag hebben we dan ook gelijk een batterij aan trainers klaarstaan! En niet de eerste de beste maar de allerbesten uit ons 1e!

En onder voorbehoud dat de ‘pauzeknop niet door Rutte wordt gebruikt, mogen wij 50 mensen op het terras hebben, dus als u interesse heeft om eens te komen kijken dan bent u van harte welkom!

 

 


1, 8 en 15 mei: Helaas moeten we deze 3 weken de inloopochtend bij Rapid aflasten!

Omdat de scholen niet allemaal gelijk vakantie geven zijn er de komende 2 zaterdagen echt te weinig kinderen voor een gasttrainer! En het weekend van 15 mei hebben veel mensen een lang hemelvaartsweekend, dus vrij! We denken dat er dan ook veel kinderen niet komen! Uiteraard is elke trainer vrij om met zijn team zelf iets te organiseren!
Op zaterdag 22 mei gaan we weer verder en dan zullen onze beste dames uit onze selectie de trainingen gaan verzorgen!!

Fijne dagen en blijf fit!!


Zaterdag 24 april:

Teugblik:

  Deze week was weer eens anders dan andere weken!
De jongste jeugd mocht op het veld een flinke loop en schottraining doen onder leiding van techniek coach Frans Streuper! Ze waren na afloop allemaal lekker moe en daar zijn deze trainingen ook voor!

De oudste jeugd mocht dit keer naar Zandvoort aan Zee op het strand trainen. Bij sponsor Meijer aan Zee kon iedereen zijn tassen en kleding neerleggen waarna ze met 4 palen en 8 ballen heerlijk konden ravotten in het mulle zand! Deze training werd afgesloten met een potje rugby 🏉 waarbij ze lekker konden beuken. Aan het eind van de trainer kreeg iedereen een gesponsord sportdrankje en doken er nog een paar mensen in een ijskoude zee 🥶

Aankomende week gaan we weer gewoon zonder spierpijn aan de bak op t veld met als gasttrainers de 4 basisdames uit het 1e! Dus heel veel korfbalkennis om aan jullie over te brengen!

We hopen weer op een grote opkomst!!

Vooruitblik:

Beste ouders,

Aankomende zaterdag gaan we met de C,B en A op het strand trainen. Daarom willen we om 11 uur verzamelen bij Rapid.
We gaan dan met auto’s naar Zandvoort waar we bij Meijer aan Zee ontvangen worden op het terras.
Daar kunnen we de sporttassen keurig neerzetten en gaan we voor dit paviljoen een enerverende strandtraining verzorgen.

De gasttrainer is Frans Streuper en die zal dit uur voor zijn rekening nemen.

Wij verzorgen na de training met sponsor Meijer aan Zee nog een drankje ( in een afgesloten flesje) en brengen de kinderen om half 13-13.00 uur weer terug bij Rapid.

Heeft u er bezwaar tegen dat ze met elkaar in een auto stappen dan horen wij dat graag want dan kunnen die kinderen onder begeleiding van ons op de fiets naar Zandvoort!

Het blijft droog maar adviseer uw kind wel een warme sweater aan te trekken!

We hopen op een leuke, actieve zaterdagmorgen! 👍

Voor onze D en E teams:

Zaterdag mogen jullie om 10.00 uur weer lekker trainen onder leiding van Frans Streuper!

Hij zal jullie weer een aantal oefeningen laten doen waar je lekker moe van wordt. Estafette of renspelletjes, maar hij let ook erg op je schot of gooitechniek ! Het belooft weer een zonnige zaterdagmorgen te worden, dus we hopen op een grote opkomst!!
( vriendjes mee mag altijd!) !!

Het wordt dus weer een leuke actieve zaterdagochtend!

Tot morgen


 Zaterdag 17 april:

Terugblik:

Op de dag van de zaalkorfbalfinale van de 2 beste teams uit de korfballeague, kwam de aankomende assistent coach van KZ 1 en oud speelster van Rapid: Melinda, samen met oud 1e speelster van onze club: Jeanne een training aan onze jeugd verzorgen.
Opvallend was dat deze training ook echt een korfbaltraining was zowel bij de jongste jeugd als bij de oudere jeugd. En alle trainingsvormen waren gebaseerd op samenwerking en vooruit denken! En dat alles onder een stralend zonnetje!! Het was gewoon jammer om te stoppen!

Voorlopig nog steeds geen competitie dus we gaan gewoon door met deze zaterdag trainingen.

LET OP:

Aankomende week willen we trainen met

  • de jongste jeugd gewoon op het veld vanaf 10 uur
  • en de oudste jeugd op het strand! Voor de C,B en A volgen later de tijden van vertrek !

Allemaal onder leiding van Frans Streuper, trainer coach van het Brabantse Spoordonk! Die dit ook al zo fantastisch bij ons heeft gedaan op 30 januari, scroll maar naar beneden!


Vooruitblik:

Morgen wordt het weer een prachtige dag en we hopen daarom dat ‘iedereen’ lekker komt sporten.

We hebben deze week als gasttrainers oud 1e speelsters, Jeanne Jongenburger en Melinda Fennema!

Deze dames hebben veel ervaring op hoog niveau korfballen en gaan dit morgen met jullie delen ! Zij hebben er echt zin in dus de D en E mogen vanaf 10.00 uur aan de bak en vanaf 11.15 uur mogen de A,B en de C lekker korfballen. En daar doen we het voor!!
Tot morgen!

Zaterdag 10 april:

Terugblik:

Afgelopen zaterdag was de al vroeg aangekondigde bootcamp voor alle jeugd tijdens de inloopochtend.
De opkomst was toch weer erg goed en Thijs Avezaat, de personal trainer, had voor de jongste jeugd een leuk programma in elkaar gezet. De winterjassen gingen al snel uit en uiteindelijk liepen de zweetdruppels bij velen over de wangen. We denken dat ze het leuk hebben gehad want ze konden geen boe of bah meer zeggen😂.

Bij de ouderen ging er nog een schepje bovenop en zelfs de degene die normaal ‘nooit’ moe worden hadden het nu pittig 🥵

Thijs liet ze flink burpies, kettel bells, Battle ropes en push ups doen en dat allemaal in competitie verband. Dat was dus flink aanpoten! Uit de commentaren konden we opmaken dat ze het allemaal erg leuk hebben gevonden. Daarom een bedankje aan Thijs Avezaat van Fundamentals!

Volgende week dan eindelijk onze oud toppers uit het 1e en dat zijn Melinda Fennema en Jeanne Jongenburger ( weer even onder voorbehoud omdat Melinda assistent coach is van KZ en deze mogelijk om het landskampioenschap mogen spelen in Ahoy!)

Vooruitblik 10 april:

Het ziet er nog steeds naar uit dat het zaterdag koud is maar met de bootcamp die we gepland hebben krijgt iedereen het snel warm 😨

Langs de kust waait de regen vaak over dus jullie hoeven alleen maar de kou te trotseren! Daarom komt Thijs Avezaat als personal trainer jullie laten zweten met een echte bootcamp!!

https://www.fundamentals.nu/

Succes allemaal tot morgen! Als het echt niet gaat qua weer zullen wij jullie uiterlijk morgenochtend 9 uur hierover berichten!

 

 


Terugblik ZATERDAG 27 maart :

 Wat was het koud vandaag. Maar gelukkig bleef het droog.
Deze keer hadden we Joey Rijpkema en Tobias Oelderik bereid gevonden om onze jeugd een training te geven!

Bij de D en de E groep waren 18 kinderen die zich snel warm trainden en een leuke afwisselende training kregen. Het leuke is dat Tobias een hoofdrol speelt in de jeugd tv serie Spangas, dus een “ bekende Nederlander” die de training verzorgde! Achteraf werden dan ook foto’s gemaakt.

Bij de A,B en C waren maar liefst 23 kinderen aanwezig!
Ook zij kregen een leuke afwisselende training waarbij ook de conditie niet werd vergeten en sommigen stonden daarom ook flink te hijgen! Uiteindelijk gingen ze zelfs een kwartier langer door omdat zowel trainers als spelers het erg naar hun zin hadden. De hele training werd bijgewoond door een journalist van het Haarlems Dagblad en hij zal een verhaal schrijven over dit zaterdag initiatief met elke week een andere gasttrainer en het prijsschieten. Dus maandag allemaal de krant kopen, want Rapid staat er weer eens in! 👍

 

Volgende week is er GEEN inloopochtend ivm de paasdagen waardoor veel kinderen niet aanwezig zijn maar de 10e april gaan we weer verder met een personal trainer, Thijs Avezaat van Fundamentals, die een echte bootcamp komt geven!!

 


Vooruitblik ZATERDAG 27 maart :

Voor volgende week zaterdag hebben we weer 2 trainers bereid gevonden om onze jeugd te laten bewegen! En dit keer met een bekende Nederlander.

Want naast de hoofdtrainer van Oosterkwartier, Joey Rijpkema ( de vader van Senne) komt ook de korfballende BN’er, Tobias Oelderik die sinds 2017 de hoofdrol vertolkt van Otis Marchand in de televisieserie SpangaS, naar de Kleverlaan!

Dus …ouders ook jullie kunnen tijdens een ochtend wandeling of fietstocht langs het veld rijden om te zien dat het ontzettend leuk is dat er zoveel kinderen sporten!

Neem je telefoon mee want dan kan je ook nog een foto maken met Otis ( Tobias)!!


Verslag ZATERDAG 20 maart :

Wat een heerlijke inloopochtend hebben we weer achter de rug!
Her weer werkte weer eens goed mee 🌞 en de opkomst was ook erg goed! Onder de bezielende leiding van Oebele hebben alle jeugdleden weer het luie zweet er uit gerend. En tegenwoordig doen ze dat naast onze selectie want die trainen ook op zaterdagmorgen!! Hopelijk mogen we snel weer echte wedstrijden gaan spelen.

Vooruitblik ZATERDAG 20 maart :

Aankomende zaterdag hebben we weer een nieuwe gasttrainer.

Het wordt een Friese ochtend onder leiding van onze duizendpoot binnen de club, *Oebele Idema!!*

En aankomende zaterdag starten we weer zoals altijd om 10 uur voor de D en E teams en om 11.15 volgen de C,B en A spelers!!


ZATERDAG 13 maart inloopochtend is afgelast!

Helaas, afgelopen zaterdag is de inloopochtend niet door gegaan. Melinda en Jeanne hadden er heel veel zin in en als het niet zo hard had gewaaid hadden we zelfs in de regen willen doorgaan.
Maar de windstoten waren zo hard dat de palen waarschijnlijk over het veld waren gewaaid! En met af en toe slagregens en hagel werd het niet beter ook!
Gelukkig hebben de dames aangegeven een andere keer hun training te willen geven en daar zijn we heel blij mee!

Het ziet er voor zaterdag somber uit! Veel regen en harde wind!

Jullie willen allemaal wel lekker naar buiten en sporten maar om ons nu drijfnat te laten regenen is ook niet leuk en het moet wel leuk zijn! Zaterdagochtend rond half 9 beslissen we of de training van Jeanne en Melinda doorgaat👍

 

vooruitblik ZATERDAG 13 MAART:

Aankomende zaterdag hebben we alweer de 8e inloopochtend!

Dit keer hebben we voor onze jeugd twee topdames uit ons meest succesvolle 1e bereid gevonden om als gasttrainers de training te verzorgen!

Jeanne Jongenburger uit Voorburg! Ze speelde jarenlang, net als veel van haar familieleden bij VEO, totdat ze in Haarlem kwam wonen. Ze meldde zich aan bij Rapid en was direct een vaste waarde in ons 1e team. Vooral haar inzet en doorzettingsvermogen om te willen winnen, vielen enorm op en dat ze daarnaast ook nog eens makkelijk kon scoren, was mooi meegenomen.

Samen met Melinda Fennema komt zij zaterdag de training leiden.
Melinda is een dame van het ‘grote’ KZ uit Zaandam. Zij heeft daar vele jaren in de selectie gespeeld en heeft het met deze selectie in Ahoy tot Nederlands kampioen geschopt! En niet alleen daar had ze groot succes, want tijdens deze periode heeft ze de liefde van haar leven gevonden in ‘onze’ Paul Godart die vanuit Rapid ook in deze succesvolle periode bij KZ speelde! Mel is een leider in het veld, praat, stuurt en wijst hoe alles moet lopen en dat kan ze goed gebruiken in haar huidige baan als gymlerares op een middelbare school! Daarnaast is zij nu assistent coach van KZ 2.

Twee dames die onze jeugd onder handen gaan nemen en wij zijn trots dat ze dat willen doen!


verslag ZATERDAG 6 MAART:
AANKONDIGING ZATERDAG 6 MAART:

Alweer over aankomende zaterdag een berichtje!!

Nadat afgelopen zaterdag onze hoofdtrainer de inloopochtend heeft verzorgd zijn nu twee oud 1e spelers aan de beurt!

Bert Giebel is één van vele Giebels die bij ons gekorfbald heeft. Jarenlang in het 1e met veel succes. Momenteel is hij net Rapidfriend af maar komt hij toch af en toe nog even kijken.

Marco Zantingh is de oudste van twee broers die bij Rapid hebben gespeeld! Edward heet zijn broer! Marco was wel in vroeger tijden onze ‘ster’ speler en heeft het daarom ook nog eens bij een andere club op hoger niveau laten zien hoe goed hij wel niet was! Ook hem zien wij nog weleens rond het veld maar dan op trainingsavonden samen met Bert een balletje gooien!

Aankomende zaterdag vanaf 10 uur zijn deze twee mannen de gasttrainers!!!


ZATERDAG 27 FEBRUARI:

ZATERDAG 20 FEBRUARI:

Wat een prachtig weer deze keer bij de inloopochtend!!

Er waren wat minder kinderen dan andere keren maar dat zal te wijten zijn aan de voorjaarsvakantie !!

Toch hadden we er bij de E, D en C 19 kinderen en bij de A en de B eerst 15 toen 16 en uiteindelijk 17 leden!🥳
Rob van de sporthal heeft het na maanden niks doen, opeens druk met die vaccinatiestraat in de Kennemer, waardoor hij bij de eerste groep niet aanwezig kon zijn. Dat hebben we dus zelf opgevangen en de kinderen lekker laten rennen. De afsluitende schotcompetitie werd deze keer gewonnen door Daan Budding met 3 doelpunten💪🏼

Bij de 2e groep was Rob er wel en dat hebben ze geweten 😓😓 veel lopen en sprinten! Wij als begeleiding werden al moe als we er naar keken vanaf de zijkant😱
Eindigend met een shoot out en het prijs schieten, waarbij er heel veel 0 punten hadden, werd deze ochtend afgesloten met een bedankje aan Rob Joosen.

💴 💴 De tussenstand van het prijsschieten komt hier en  ook weer op Facebook en Instagram van ckv Rapid.

Volgende week komt de trainer van onze selectie als gasttrainer: Richard Stolte!

Vooruitblik op ZATERDAG 20 FEBRUARI:

Het ziet er weer goed uit voor zaterdag!!
Van min 5 naar plus 15 dat is nog eens een overgang!
De inloopochtend gaat daarom gewoon weer beginnen!! 🙌🏻

Aankomende zaterdag hebben we de kantinebeheerder uit de Kennemer Sporthal als gasttrainer! Rob Joosen is geen korfballer maar wel één van de meest enthousiaste supporters van ons cluppie!

Daarnaast geeft hij al jaren training en coaching aan basketballers dus qua trainingsoefeningen zal dat niet veel schelen. Het zal daarom een leuke afwisselende training worden!

De C, D en E starten weer om 10.00 uur 🌞 en de A en B mogen zich weer melden vanaf 11.10 aan de Kleverlaan!

groeten van John Goedhart06 51404691


ZATERDAGEN 6 EN 13 FEBRUARI:

Afgelopen zaterdag moest helaas door kou en regen de inloopochtend, met als gasttrainer de hoofdcoach van onze selectie Richard Stolte, worden afgelast!

Wel heeft hij beloofd dat zijn training op de plank blijft liggen zodat deze bij beter weer nog eens gegeven kan worden.
En naar het naar uit ziet zal ook aankomende week eruit gehaald worden😢
maar ook Bert Giebel (foto2) en Marco Zantingh(foto1) hebben aangegeven om toch met mooi weer 🌞 graag langs te komen!
Geniet allemaal maar van deze leuke winterse dagen en zodra we weer kunnen trainen gaan we gewoon weer verder op de zaterdagen!
Stay cool!

VERSLAG VAN ZATERDAG 30 JANUARI:

De 3e zaterdag is alweer voorbij en wat werd deze goed bezocht!

Ondanks de kou kwamen er bij de E,D en C maar liefst 26 kinderen opdagen en daar had gasttrainer Frans Streuper zijn handen vol aan. Maar een uurtje vliegt voorbij als je lekker bezig bent dus met een afsluitend tikspelletje mocht iedereen weer aanleggen voor het prijsschieten en met een lekkernij weer naar huis! Naar de warme woonkamer🥶

Het 2e uur was weer voor de A en de B groep en ook hier was het opvallend druk! Maar liefst 17 leden kwamen naar het veld om zich uiteindelijk te onderwerpen aan de conditietraining van Frans. Doordat iedereen ook fanatiek meedeed ging de tijd snel voorbij en na een afsluitend partijtje mochten ook deze tieners na het prijsschieten weer de warme huiskamer gaan opzoeken!!

Frans Streuper werd door iedereen bedankt met een 👊🏼 zodat ook hij tevreden weer terug kon naar Brabant!!

De tussenstand van het prijsschieten staat ook weer op Facebook en Instagram van ckv Rapid.

Op het andere veld werd voor het eerst ook weer door de HELE selectie coronaproof getraind, yes!

Volgende week krijgen ze weer een toptrainer, want dan zal de hoofdtrainer van onze selectie de inloopochtend verzorgen!

Richard Stolte is zijn naam!

Tot zaterdag allemaal!
( bij regen laten we deze ochtend vervallen)

groeten van John Goedhart 06 51404691

Trainers de komende weken:

6 februari Rapid selectie trainer: Richard Stolte (misschien met enkele selectiespelers)
13 februari oud topspelers van Rapid: Marco Zantingh en Bert Giebel 
20 februari een uitstapje met een basketbal trainer : Rob Joosen (de uitbater van de Kennemer sporthalbar🤪)


VERSLAG VAN ZATERDAG 23 JANUARI:

Afgelopen zaterdag was de 2e inloopochtend! Gelukkig een stuk beter weer dan vorige week! 🌞
We hadden op het eerste trainingsuur bij de C,D en E maar liefst 23 kinderen. En dat is een prima opkomst voor onze bescheiden jeugdafdeling👍

De training werd geleid door onze eerste gasttrainer, Ronald Hanegraaf, één van de selectietrainers die onze jeugd een warm hart toedraagt! Met leuke spelletjes en afwisselend serieuze oefeningen, waren de kinderen een vol uur heerlijk aan het bewegen! Hij werd na het prijsschieten dan ook door veel spelertjes spontaan bedankt!

Het 2e uur was weer voor de A en de B groep! Ook hier weer een flinke opkomst met 15 kinderen. Hiervoor had Ronald een hele andere training voorbereid en daar gingen zelfs de jackies en truien bij uit 😅
Ook dit uur hebben deze talenten in de dop weinig stil gestaan en gingen ze allemaal moe maar voldaan weer na het prijsschieten naar huis! Ronald werd door de hele groep hartelijk bedankt!

De tussenstand van het prijsschieten is ook te vinden op Facebook en Instagram van ckv Rapid!

Aankomende zaterdag gaan we voor de 3e inloopochtend en dan komt als gasttrainer Frans Streuper uit Brabant om schot en techniek training geven. Dat belooft dus weer een heerlijke zaterdagochtend te worden!

Deze ochtend zal ook in teken staan van onze sponsor: STN Kassa systemen.

Tot zaterdag,

groeten van John Goedhart 06 51404691

Trainers de komende weken:

30 januari Brabantse clinictrainer: Frans Streuper
6 februari Rapid selectie trainer: Richard Stolte (misschien met enkele selectiespelers)
13 februari oud topspelers van Rapid: Marco Zantingh en Bert Giebel 
20 februari een uitstapje met een basketbal trainer : Rob Joosen (de uitbater van de Kennemer sporthalbar🤪)


VERSLAG VAN ZATERDAG 16 JANUARI:

Afgelopen zaterdag is de eerste inloopochtend geweest! Het was steenkoud maar er waren toch 32 kinderen! Een mooie opkomst. Deze sportievelingen hebben zichzelf warm gehouden met veel loopoefeningen en renspelletjes! Ook kon er bij de A en de B een partijtje gespeeld worden en dat ging er lekker fanatiek aan toe!

Als afsluiting mocht iedereen 5 keer schieten op de korf. Dit gaan we nu bij elke inloopochtend op zaterdag bijhouden want het aantal rake schoten wordt bijgehouden en opgeteld en na alle trainingen krijgt degene met de meeste doelpunten maar liefst € 100 !!!

Voor aankomende zaterdag heb ik de Ronald Hanegraaf, trainer uit de school van Groen Geel, geregeld als gast trainer!

Voor de 30e, de zaterdag erop de Brabantse clinictrainer Frans Streuper en voor 6 februari onze eigen trainer van Rapid 1, Richard Stolte met enkele selectiespelers!

En zo gaan we proberen om alle zaterdagen te vullen met leuke afwisselende trainingen totdat we weer echt mogen gaan spelen.

Tot zaterdag,

groeten van John Goedhart 06 51404691


Schieten, partijtje en prijsschieten!

Vanaf aankomende zaterdag 16 januari houden we elke zaterdag inloopochtend voor alle jeugdteams.
Neem wel je eigen bidon mee want de kantine mag nog steeds niet open.
We gaan dan met elk team lekker schieten en bij voldoende opkomst zelfs partijtjes spelen.
Aan het eind laten we iedereen die aanwezig is 5x schieten vanaf 5 meter. De schoten die raak zijn, worden genoteerd en nadat we van Mark Rutte weer gewoon mogen trainen maken we de eindstand op en wint degene die de meeste doelpunten heeft gemaakt maar liefst € 100,-
(ter beschikking gesteld door Van Engelen makelaars)
Hoe vaker je aanwezig bent hoe meer doelpunten je kan maken en dus hoe meer kans je hebt op deze prijs.

Tijdsvakken:
C,D,E van 10.00 uur tot 11.00 uur
B en A vanaf 11.15 uur

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com