TC Update: TRAINERS RAPID 1 & 2 & 3
januari 2022:
Rapid 1 & 2 zullen ook volgend seizoen doorgaan met hoofdcoach Richard Stolte bij het eerste team en John Branger bij het tweede! Daarnaast blijft Jan van Eeken ook aan als teambegeleider van Rapid 2.
Na evaluatiegesprekken met de selectie-leden en beide coaches bleek er meer dan voldoende vertrouwen te zijn om ook volgend seizoen door te gaan met de samenwerking. Stolte zal zijn derde seizoen als hoofdcoach ingaan en voor Branger is dit het vierde jaar dat hij het tweede team onder zijn hoede heeft.  Hierbij dient wel opgemerkt te worden dat de afgelopen twee seizoenen door de gevolgen van de corona pandemie niet volledig zijn gespeeld.
De jonge talentvolle selectie liet afgelopen veldseizoen goede resultaten zien, waarbij het vlaggenschip ongelukkig was in de eindfases maar makkelijk zou kunnen meedraaien in de top van de 2e klasse en het tweede zelfs bovenaan staat in de reserve 2e klasse. Helaas moest het zaalseizoen al na 1 competitiewedstrijd gestaakt worden vanwege de corona-maatregelen. Hopelijk is de selectie snel weer te aanschouwen!

Met een mix van ervaren spelers en jong talent staat er voor volgend seizoen een gezellige en   leergierige groep die met behulp van de technische staf mooie dingen kan gaan laten zien!We zijn nog opzoek naar een teammanager voor Rapid 1, dus meld je vooral aan!

Vacature trainer/coach Rapid 3
Ronald Hanegraaf heeft na twee succesvolle seizoenen met Rapid 3 aangegeven dat hij opzoek gaat naar een nieuwe uitdaging. In zijn eerste seizoen aan het roer promoveerde hij met het nieuwe derde op het veld meteen naar de reserve derde klasse, waar het dit seizoen stabiel in de middenmoot meedraait.
Rapid 3 is een team met veel ervaring en spelplezier en op zoek naar een trainer/coach voor volgend seizoen. Ben of ken jij iemand die het leuk lijkt om met deze ploeg samen aan mooie resultaten te werken, neem dan vooral contact met ons op.
Van de Technische Commissie
Guido Dekker, Martijn Kerkstra & Bas Neijzen