Culinaire fietsroute – najaarseditie

Het was eindelijk zo ver: de culinaire fietsroute kon ein-de-lijk weer gefietst worden. Gedurende de dag werd de speciale whatsapp groep al steeds levendiger. Sommige kokers posten al een fotohint naar het eten wat ze maakten en de enveloppen met wie waar ging eten werd gedeeld. We hadden uiteindelijk 7 kokers( verdeeld over 4 huizen) en 8 duo’s gingen fietsen.

(Je kunt op de foto’s klikken om ze groter te zien)

Tussen 18.15 uur en 18.30 uur kwamen de fietsers in de kantine om hun enveloppen mee te nemen. Hierop konden ze zien waar ze het voorgerecht gingen eten. Tijd om de fiets te pakken om ver, of iets minder ver, te fietsen naar het voorgerecht!

 

19.40 uur: tijd om een appje te sturen dat iedereen de enveloppen voor het hoofdgerecht open mag maken. Dus weer op de fiets en op weg naar het hoofdgerecht, waar je onderweg al andere Rapidleden tegenkwam die ook onderweg waren naar het volgende huis.

Tussen 20.00 uur en 20.15 uur arriveerde iedereen bij het hoofdgerecht, waar de lekkerste gerechten klaar stonden om lekker op te eten. We hadden bedacht dat iedereen rond een uurtje of 22.00 uur in de kantine terug moest zijn voor het grande dessert die we als organisatoren geregeld hadden. We hadden twee overheerlijke taarten en lekker ijs, zodat er voor ieder wat wils was.

Goed nieuws: er komt in het voorjaar een nieuwe editie! We hopen dat we dan minimaal 6 kokers hebben en 12 duo’s die gaan fietsen. We komen zo snel mogelijk met een datum!

Tot de volgende keer!

Groetjes de activiteitencommissie.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com