Zaterdag 4 september was dan de openingsdag met enkele leuke verrassingen!

• de 1e keer kleutergym, kijk op FB en insta voor meer leuke foto’s!
  • heel veel leuke en pittige oefenwedstrijden. foto’s op de verslagenpagina, KLIK.
  • heerlijke cocktails, DJ en pizza’s.
  • Een nieuwe bordsponsor kon worden gepresenteerd https://www.jaapoverdevest.nl/
  • Ook kreeg George Lamars een bloemetje en een bon omdat hij zijn laatste wedstrijd in de wedstrijdsport voor Rapid heeft gefloten! Bedankt George Lamars.
  • Namens de RapidFriends werd er een lang gekoesterde wens vervuld aan de kantine commissie!! Ze kregen een echte koperen bar bel 🛎 en deze werd ook direct in gebruik genomen!

LET OP:
HET IS HET WEEKEND VAN DE FORMULE 1 IN ZANDVOORT,
DUS KOM OP DE FIETS EN KLIK HIERO

NDER VOOR DE ACTUELE VERKEERSSITUATIE!!

Vanaf 16.30 zal de altijd gezellige openingsborrel plaatsvinden op het Rapidveld.

Laten we met elkaar proosten op hopelijk een geweldig seizoen met veel gezelligheid en overwinningen.

Er zal een dj aanwezig zijn voor de muzikale gezelligheid en kan er worden genoten van een heerlijke cocktail van de cocktailbar.

Daarnaast is de bar geopend voor fris, bier of wijn! Kom gezellig langs, dan maken we er een mooie middag en avond van met elkaar.

Maar natuurlijk ben je al vanaf 10u welkom op ons veld, want het is er de hele dag gezellig druk, met o.a.:

en uiteraard staat de tv aan voor MAX VERSTAPPEN!

Derde vrije training Zaterdag 4 september 12.00u-13.00u
Kwalificatie – Q1 Zaterdag 4 september 15.00u-15.18u
Kwalificatie – Q2 Zaterdag 4 september 15.25u-15.40u
Kwalificatie – Q3 Zaterdag 4 september 15.48u-16.00u