Oproep Bardienst / Scheidsrechters

BARDIENSTEN EN SCHEIDSRECHTERS:

De afspraak die we gemaakt hebben is dat alle wedstrijden en kantinediensten een week voor de aanvang van de competitie zijn ingevuld!

Jullie hebben een aantal vrijwilligerstaken ingevuld via dit FORMULIER.

En nu is het zover: HET VELDPROGRAMMA is bekend, dus:

Vul HIER je bardiensten in

en / of

Vul HIER je te fluiten wedstrijden in

We kijken allemaal uit naar een vertrouwd korfbalseizoen. Met volledige competities, publiek langs de lijn en een drankje in de kantine. We vertrouwen er op dat dit het komend seizoen weer gaat gebeuren.

Voor de ouders van de jeugdleden Rapid A t/m F is de richtlijn voor het komend seizoen twee kantinediensten van 2,5 tot 3 uur op zaterdag. Ouders die trainer of coach zijn van een jeugdteam zijn vrijgesteld. Jeugd van 16 jaar en ouder mag de kantinedienst zelf doen.

Voor de spelers van Rapid 1 t/m 5 is er de taak om met 5 teams 70 kantinediensten, 48 jeugdwedstrijden, 24 breedtesport en zoveel mogelijk KNKV-wedstrijden te verdelen. Ook hier zijn alleen trainers en coaches van een jeugdteam vrijgesteld.

De rest van de wedstrijden en kantinediensten wordt verdeeld over de teams.

Daarnaast vragen we ook aan jullie om aan te geven of we je verder nog voor een andere klus mogen benaderen. Want met alleen kantinemedewerkers en scheidsrechters zijn we er niet.

Wij willen alle spelende leden en ouder(s) van leden vragen dit in te vullen. Ook niet-spelende leden en fans willen wij uitnodigen om mee te draaien.

Bij vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met Oebele,
of stuur een mail naar  ckv.rapid@ziggo.nl