Jeugdkamp 2 – 4 juli
juni 2021:

HET MAG WEER!

Beste ouders en Rapidjeugd,

Dit is het moment waar we allemaal op hebben zitten wachten, het JEUGDKAMP 2021 gaat DEFINITIEF door! Het was een lastig seizoen, als je al van een seizoen kunt spreken. Maar hoe mooi is het om juist dit seizoen af te sluiten met het JEUGDKAMP 2021.

Op vrijdag 2 juli 2021 rijden we weer naar de Paasheuvelgroep in Vierhouten. Veel van jullie kennen deze locatie van vorige jaren, maar voor sommigen zal het de eerste keer zijn, spannend!

Het gaat een ontzettend leuk kamp worden, met spanning, spelletjes en een hoop plezier! We gaan nog niet verklappen wat we gaan doen natuurlijk, maar neem je goede humeur en je zwemspullen mee, want die ga je zeker nodig hebben.

HOERA: WE GAAN MET Z’N 58-EN!!

 

VERTREK EN AANKOMST:

Vertrek vrijdag 2 juli: VERZAMELEN bij de kantine (’t Hoenstraat 3, Haarlem) 17:00 uur VERTREK naar Vierhouten 17:30 uur
Aankomst Vierhouten +/- 18:45 uur

Bij vertrek op vrijdagmiddag zullen wij ook maatregelen moeten nemen om afstand te waarborgen. Daarmee worden de ouders van de kinderen uit de C, B en A gevraagd om verder op in de straat hun kinderen af te zetten en uit te zwaaien. De ouders van de D en E mogen hun kinderen afzetten op de parkeerplaats van Rapid en mogen daar ook hun kinderen uitzwaaien.

Aankomst zondag 4 juli: Vertrek Vierhouten 16:45 uur
AANKOMST bij de kantine (’t Hoenstraat 3, Haarlem) +/- 18:00 uur
Kantine open +/- 17:30 uur

 

WIE GAAN ER MEE?
Bjorn, Nina, Isabel, Evi, Sjoerd, Jara, Fenne, Michiel, Thijn, Siem, Rein, Inge, Jochem, Franca, Jinne, Sam, Anne, Bram, Max, Iris, Senne, Nathan, Matteo, Floor, Jan, Linde, Sophie, Matthijs, Joy, Sven, Josje, Raphaël, Teun, Anne, Daan, Laurens, Eline, Valentijn, Sara, Marley, Marije, Ilse, Donna, Nikki, Hugo, Sander, Daan, Wies
KAMPBOEKJE 2021:

Wat je nog meer nodig hebt staat in de paklijst in je kampboekje, net als een heleboel andere nuttige informatie. Zoals: HET CORONA PROTOCOL! Maar ook de 10 kampgeboden, ons programma en de team indelingen.

Lees het hele boekje dus goed door, zodat je weet wat je te wachten staat en goed voorbereid mee de bus in kan! Klik op het plaatje voor het Kampboekje 2021. De deelnemers hebben het Kampboekje 2021 vorige week ook per e-mail ontvangen.

 

Ook dit jaar heeft de kampcommissie de narcissenactie gehouden. Wat hebben jullie goed je best gedaan met zijn allen! Er zijn 1.200 potjes narcissen besteld, die goed waren voor maar liefst een opbrengst van € 566,-.

Dit komt ten goede van het kamp, dus mede dankzij jullie hebben we weer mooie dingen kunnen organiseren! Bedankt voor jullie inzet!

Wie heeft de meeste narcissen verkocht en is daarmee de grote winnaar van de narcissenactie? Dat houden we nog even geheim. Op het kamp zal deze persoon een leuke prijs ontvangen als bedankje voor het verkopen!

Wij hebben er super veel zin in! Jullie ook?

Groetjes van de kampleiding,
Jeffrey, Marjet, Oebele, Patrick, Ruben, Suzanne (Suus), Torben, Winke en deze 2 met tel.nr. want die zijn altijd bereikbaar:

Angelique Scholten 06 25 12 14 67
Nadine Reijnders   06 20 46 81 71

april 2021:

KAMP, gaat het door? Wij gaan er vanuit dat het kamp door zal gaan.

Maar helemaal zeker, kunnen we dat op dit moment nog niet zeggen. Één ding weten we wel, als het jeugdkamp niet plaats kan vinden, dan zal er net als vorig jaar een ALTERNATIEF Jeugdkamp plaatsvinden. Wie weet keert Angelo Skoltano wel terug naar Nederland.

Dit jaar vertrekken wij op 2 juli naar Vierhouten. Zondag 4 juli vertrekken wij weer uit Vierhouten en zijn wij in de namiddag weer in Haarlem.

Voor vertrek zal de kampleiding zichzelf testen op COVID19.

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, stuur dan een e-mail naar: rapidkampcommissie@gmail.com

Rapidkampcommissie

Angelique, Marjet, Nadine, Suzanne (Suus), Winke
Jeffrey, Oebele, Patrick, Ruben en Torben.

LET OP
Aanmelden voor het Jeugdkamp, betekent automatisch dat je aangemeld bent voor het ALTERNATIEVE jeugdkamp.

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com