PASFOTO CHECK!

Pasfoto’s wijzigen op de spelerskaart kan tot 10 september!

Tegenwoordig gaat de afhandeling van alle wedstrijden digitaal. Belangrijk hierbij is dat ieder spelend lid een duidelijke pasfoto op zijn/haar ‘spelerskaart’ dient te hebben. Zou iedereen willen nakijken of jijzelf of jouw zoon/dochter nog een passende foto heeft? Dit kun je nakijken in de KNKV app. Na 10 september kan dit niet meer aangepast worden. Hou hierbij rekening met onderstaande:

Opmerking bij het aanpassen van de foto’s:

• Niet een vakantie foto maar het liefst een pasfoto, bijv. een selfie van voren. De arbitrage controleert namelijk via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dit kan niet met een foto die al enkele jaren oud is, vooral niet bij de jeugdteams! Ook al is je profiel afgeschermd in de app, dan kan de scheidsrechter de foto controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd).
  • Stuur je het bericht door naar je leden om de foto zelf aan te passen:
  • Je kunt de foto als volgt wijzigen in de KNKV app:
  • Ga naar het menu linksboven in de app en klik vervolgens onder het kopje ‘ALGEMEEN’ op ‘instellingen’;
  • Voor leden van 16 jaar en ouder: klik op ‘mijn persoonsgegevens’. Hier kun je je foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.
  • Voor ouders van leden tot 16 jaar: klik op ‘mijn kinderen’. Hier worden de kinderen die lid zijn weergegeven. U kunt hier de foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.
  • Voor leden tot 16 jaar kunnen alleen de ouders de foto wijzigen. Ouders kunnen zelf een account maken. Het is belangrijk dat hierbij het email-adres wordt gebruikt wat ook bij de ledenadministratie/KNKV bekend is. Mocht je niet meer weten welk adres je hebt laten registreren, vraag dit dan na bij de ledenadministratie via de vereniging.

Klik hier voor alle vragen over de KNKV wedstrijdzaken app.

Bedankt weer!

Met sportieve korfbal groet,