C.K.V. Rapid Nieuws

Om iedereen van het laatste Rapid-nieuws op de hoogte te houden, hebben we vanuit de communicatiecommissie besloten dat het de hoogste tijd is voor de “C.K.V. Rapid Nieuws” Whatssapp groep. 💬

Voordelen van de C.K.V Rapid nieuws Whatsapp groep

• Alleen de leden van de communicatiecommissie kunnen zenden (dus geen spam 😉)
  • Je bent op een makkelijke manier op hoogte van de laatste updates en activiteiten
  • Andere dingen die we willen delen zijn: een overzicht van de wedstrijduitslagen en een overzicht van de wedstrijden

Belangrijk: We gaan niet dagelijks iets delen in de app, het is de bedoeling dat de belangrijkste berichten via deze app gedeeld worden.

Natuurlijk blijven de nieuwsbrief, sociale media en de grote Rapid whatsapp-groep (waarin je wel ook zelf dingen kan zeggen) ook bestaan. We hopen dat we hiermee het bereik onder de leden en ouders kunnen vergroten.

🟢 Aanmelden kan via deze link. De link gaat ook in de verschillende Rapid-apps, zoals teamsapps, gedeeld en komt ook in de nieuwsbrief te staan. 🟢

We zien deze periode als een testfase om te kijken of er genoeg animo voor is en of leden het uberhaupt handig vinden. Dus feedback is altijd welkom en kun je altijd mailen naar: rapidcommunicatie@gmail.com, want daar leren wij alleen maar van!