Terugblik 11 april
John Goedhart 06 51404691
Zaterdag 11 april:

Terugblik:

Afgelopen zaterdag was de al vroeg aangekondigde bootcamp voor alle jeugd tijdens de inloopochtend.
De opkomst was toch weer erg goed en Thijs Avezaat, de personal trainer, had voor de jongste jeugd een leuk programma in elkaar gezet. De winterjassen gingen al snel uit en uiteindelijk liepen de zweetdruppels bij velen over de wangen. We denken dat ze het leuk hebben gehad want ze konden geen boe of bah meer zeggen😂.

Bij de ouderen ging er nog een schepje bovenop en zelfs de degene die normaal ‘nooit’ moe worden hadden het nu pittig 🥵

Thijs liet ze flink burpies, kettel bells, Battle ropes en push ups doen en dat allemaal in competitie verband. Dat was dus flink aanpoten! Uit de commentaren konden we opmaken dat ze het allemaal erg leuk hebben gevonden. Daarom een bedankje aan Thijs Avezaat van Fundamentals!

Volgende week dan eindelijk onze oud toppers uit het 1e en dat zijn Melinda Fennema en Jeanne Jongenburger ( weer even onder voorbehoud omdat Melinda assistent coach is van KZ en deze mogelijk om het landskampioenschap mogen spelen in Ahoy!)

 

Vooruitblik 11 april:

Het ziet er nog steeds naar uit dat het zaterdag koud is maar met de bootcamp die we gepland hebben krijgt iedereen het snel warm 😨

Langs de kust waait de regen vaak over dus jullie hoeven alleen maar de kou te trotseren! Daarom komt Thijs Avezaat als personal trainer jullie laten zweten met een echte bootcamp!!

https://www.fundamentals.nu/

Succes allemaal tot morgen! Als het echt niet gaat qua weer zullen wij jullie uiterlijk morgenochtend 9 uur hierover berichten!

 

 


Terugblik ZATERDAG 27 maart :

 Wat was het koud vandaag. Maar gelukkig bleef het droog.
Deze keer hadden we Joey Rijpkema en Tobias Oelderik bereid gevonden om onze jeugd een training te geven!

Bij de D en de E groep waren 18 kinderen die zich snel warm trainden en een leuke afwisselende training kregen. Het leuke is dat Tobias een hoofdrol speelt in de jeugd tv serie Spangas, dus een “ bekende Nederlander” die de training verzorgde! Achteraf werden dan ook foto’s gemaakt.

Bij de A,B en C waren maar liefst 23 kinderen aanwezig!
Ook zij kregen een leuke afwisselende training waarbij ook de conditie niet werd vergeten en sommigen stonden daarom ook flink te hijgen! Uiteindelijk gingen ze zelfs een kwartier langer door omdat zowel trainers als spelers het erg naar hun zin hadden. De hele training werd bijgewoond door een journalist van het Haarlems Dagblad en hij zal een verhaal schrijven over dit zaterdag initiatief met elke week een andere gasttrainer en het prijsschieten. Dus maandag allemaal de krant kopen, want Rapid staat er weer eens in! 👍

 

Volgende week is er GEEN inloopochtend ivm de paasdagen waardoor veel kinderen niet aanwezig zijn maar de 10e april gaan we weer verder met een personal trainer, Thijs Avezaat van Fundamentals, die een echte bootcamp komt geven!!

 


Vooruitblik ZATERDAG 27 maart :

Voor volgende week zaterdag hebben we weer 2 trainers bereid gevonden om onze jeugd te laten bewegen! En dit keer met een bekende Nederlander.

Want naast de hoofdtrainer van Oosterkwartier, Joey Rijpkema ( de vader van Senne) komt ook de korfballende BN’er, Tobias Oelderik die sinds 2017 de hoofdrol vertolkt van Otis Marchand in de televisieserie SpangaS, naar de Kleverlaan!

Dus …ouders ook jullie kunnen tijdens een ochtend wandeling of fietstocht langs het veld rijden om te zien dat het ontzettend leuk is dat er zoveel kinderen sporten!

Neem je telefoon mee want dan kan je ook nog een foto maken met Otis ( Tobias)!!


Verslag ZATERDAG 20 maart :

Wat een heerlijke inloopochtend hebben we weer achter de rug!
Her weer werkte weer eens goed mee 🌞 en de opkomst was ook erg goed! Onder de bezielende leiding van Oebele hebben alle jeugdleden weer het luie zweet er uit gerend. En tegenwoordig doen ze dat naast onze selectie want die trainen ook op zaterdagmorgen!! Hopelijk mogen we snel weer echte wedstrijden gaan spelen.

Vooruitblik ZATERDAG 20 maart :

Aankomende zaterdag hebben we weer een nieuwe gasttrainer.

Het wordt een Friese ochtend onder leiding van onze duizendpoot binnen de club, *Oebele Idema!!*

En aankomende zaterdag starten we weer zoals altijd om 10 uur voor de D en E teams en om 11.15 volgen de C,B en A spelers!!


ZATERDAG 13 maart inloopochtend is afgelast!

Helaas, afgelopen zaterdag is de inloopochtend niet door gegaan. Melinda en Jeanne hadden er heel veel zin in en als het niet zo hard had gewaaid hadden we zelfs in de regen willen doorgaan.
Maar de windstoten waren zo hard dat de palen waarschijnlijk over het veld waren gewaaid! En met af en toe slagregens en hagel werd het niet beter ook!
Gelukkig hebben de dames aangegeven een andere keer hun training te willen geven en daar zijn we heel blij mee!

Het ziet er voor zaterdag somber uit! Veel regen en harde wind!

Jullie willen allemaal wel lekker naar buiten en sporten maar om ons nu drijfnat te laten regenen is ook niet leuk en het moet wel leuk zijn! Zaterdagochtend rond half 9 beslissen we of de training van Jeanne en Melinda doorgaat👍

 

vooruitblik ZATERDAG 13 MAART:

Aankomende zaterdag hebben we alweer de 8e inloopochtend!

Dit keer hebben we voor onze jeugd twee topdames uit ons meest succesvolle 1e bereid gevonden om als gasttrainers de training te verzorgen!

Jeanne Jongenburger uit Voorburg! Ze speelde jarenlang, net als veel van haar familieleden bij VEO, totdat ze in Haarlem kwam wonen. Ze meldde zich aan bij Rapid en was direct een vaste waarde in ons 1e team. Vooral haar inzet en doorzettingsvermogen om te willen winnen, vielen enorm op en dat ze daarnaast ook nog eens makkelijk kon scoren, was mooi meegenomen.

Samen met Melinda Fennema komt zij zaterdag de training leiden.
Melinda is een dame van het ‘grote’ KZ uit Zaandam. Zij heeft daar vele jaren in de selectie gespeeld en heeft het met deze selectie in Ahoy tot Nederlands kampioen geschopt! En niet alleen daar had ze groot succes, want tijdens deze periode heeft ze de liefde van haar leven gevonden in ‘onze’ Paul Godart die vanuit Rapid ook in deze succesvolle periode bij KZ speelde! Mel is een leider in het veld, praat, stuurt en wijst hoe alles moet lopen en dat kan ze goed gebruiken in haar huidige baan als gymlerares op een middelbare school! Daarnaast is zij nu assistent coach van KZ 2.

Twee dames die onze jeugd onder handen gaan nemen en wij zijn trots dat ze dat willen doen!


verslag ZATERDAG 6 MAART:
AANKONDIGING ZATERDAG 6 MAART:

Alweer over aankomende zaterdag een berichtje!!

Nadat afgelopen zaterdag onze hoofdtrainer de inloopochtend heeft verzorgd zijn nu twee oud 1e spelers aan de beurt!

Bert Giebel is één van vele Giebels die bij ons gekorfbald heeft. Jarenlang in het 1e met veel succes. Momenteel is hij net Rapidfriend af maar komt hij toch af en toe nog even kijken.

Marco Zantingh is de oudste van twee broers die bij Rapid hebben gespeeld! Edward heet zijn broer! Marco was wel in vroeger tijden onze ‘ster’ speler en heeft het daarom ook nog eens bij een andere club op hoger niveau laten zien hoe goed hij wel niet was! Ook hem zien wij nog weleens rond het veld maar dan op trainingsavonden samen met Bert een balletje gooien!

Aankomende zaterdag vanaf 10 uur zijn deze twee mannen de gasttrainers!!!


ZATERDAG 27 FEBRUARI:

ZATERDAG 20 FEBRUARI:

Wat een prachtig weer deze keer bij de inloopochtend!!

Er waren wat minder kinderen dan andere keren maar dat zal te wijten zijn aan de voorjaarsvakantie !!

Toch hadden we er bij de E, D en C 19 kinderen en bij de A en de B eerst 15 toen 16 en uiteindelijk 17 leden!🥳
Rob van de sporthal heeft het na maanden niks doen, opeens druk met die vaccinatiestraat in de Kennemer, waardoor hij bij de eerste groep niet aanwezig kon zijn. Dat hebben we dus zelf opgevangen en de kinderen lekker laten rennen. De afsluitende schotcompetitie werd deze keer gewonnen door Daan Budding met 3 doelpunten💪🏼

Bij de 2e groep was Rob er wel en dat hebben ze geweten 😓😓 veel lopen en sprinten! Wij als begeleiding werden al moe als we er naar keken vanaf de zijkant😱
Eindigend met een shoot out en het prijs schieten, waarbij er heel veel 0 punten hadden, werd deze ochtend afgesloten met een bedankje aan Rob Joosen.

💴 💴 De tussenstand van het prijsschieten komt hier en  ook weer op Facebook en Instagram van ckv Rapid.

Volgende week komt de trainer van onze selectie als gasttrainer: Richard Stolte!

Vooruitblik op ZATERDAG 20 FEBRUARI:

Het ziet er weer goed uit voor zaterdag!!
Van min 5 naar plus 15 dat is nog eens een overgang!
De inloopochtend gaat daarom gewoon weer beginnen!! 🙌🏻

Aankomende zaterdag hebben we de kantinebeheerder uit de Kennemer Sporthal als gasttrainer! Rob Joosen is geen korfballer maar wel één van de meest enthousiaste supporters van ons cluppie!

Daarnaast geeft hij al jaren training en coaching aan basketballers dus qua trainingsoefeningen zal dat niet veel schelen. Het zal daarom een leuke afwisselende training worden!

De C, D en E starten weer om 10.00 uur 🌞 en de A en B mogen zich weer melden vanaf 11.10 aan de Kleverlaan!

groeten van John Goedhart06 51404691


ZATERDAGEN 6 EN 13 FEBRUARI:

Afgelopen zaterdag moest helaas door kou en regen de inloopochtend, met als gasttrainer de hoofdcoach van onze selectie Richard Stolte, worden afgelast!

Wel heeft hij beloofd dat zijn training op de plank blijft liggen zodat deze bij beter weer nog eens gegeven kan worden.
En naar het naar uit ziet zal ook aankomende week eruit gehaald worden😢
maar ook Bert Giebel (foto2) en Marco Zantingh(foto1) hebben aangegeven om toch met mooi weer 🌞 graag langs te komen!
Geniet allemaal maar van deze leuke winterse dagen en zodra we weer kunnen trainen gaan we gewoon weer verder op de zaterdagen!
Stay cool!

VERSLAG VAN ZATERDAG 30 JANUARI:

De 3e zaterdag is alweer voorbij en wat werd deze goed bezocht!

Ondanks de kou kwamen er bij de E,D en C maar liefst 26 kinderen opdagen en daar had gasttrainer Frans Streuper zijn handen vol aan. Maar een uurtje vliegt voorbij als je lekker bezig bent dus met een afsluitend tikspelletje mocht iedereen weer aanleggen voor het prijsschieten en met een lekkernij weer naar huis! Naar de warme woonkamer🥶

Het 2e uur was weer voor de A en de B groep en ook hier was het opvallend druk! Maar liefst 17 leden kwamen naar het veld om zich uiteindelijk te onderwerpen aan de conditietraining van Frans. Doordat iedereen ook fanatiek meedeed ging de tijd snel voorbij en na een afsluitend partijtje mochten ook deze tieners na het prijsschieten weer de warme huiskamer gaan opzoeken!!

Frans Streuper werd door iedereen bedankt met een 👊🏼 zodat ook hij tevreden weer terug kon naar Brabant!!

De tussenstand van het prijsschieten staat ook weer op Facebook en Instagram van ckv Rapid.

Op het andere veld werd voor het eerst ook weer door de HELE selectie coronaproof getraind, yes!

Volgende week krijgen ze weer een toptrainer, want dan zal de hoofdtrainer van onze selectie de inloopochtend verzorgen!

Richard Stolte is zijn naam!

Tot zaterdag allemaal!
( bij regen laten we deze ochtend vervallen)

groeten van John Goedhart 06 51404691

Trainers de komende weken:

6 februari Rapid selectie trainer: Richard Stolte (misschien met enkele selectiespelers)
13 februari oud topspelers van Rapid: Marco Zantingh en Bert Giebel 
20 februari een uitstapje met een basketbal trainer : Rob Joosen (de uitbater van de Kennemer sporthalbar🤪)


VERSLAG VAN ZATERDAG 23 JANUARI:

Afgelopen zaterdag was de 2e inloopochtend! Gelukkig een stuk beter weer dan vorige week! 🌞
We hadden op het eerste trainingsuur bij de C,D en E maar liefst 23 kinderen. En dat is een prima opkomst voor onze bescheiden jeugdafdeling👍

De training werd geleid door onze eerste gasttrainer, Ronald Hanegraaf, één van de selectietrainers die onze jeugd een warm hart toedraagt! Met leuke spelletjes en afwisselend serieuze oefeningen, waren de kinderen een vol uur heerlijk aan het bewegen! Hij werd na het prijsschieten dan ook door veel spelertjes spontaan bedankt!

Het 2e uur was weer voor de A en de B groep! Ook hier weer een flinke opkomst met 15 kinderen. Hiervoor had Ronald een hele andere training voorbereid en daar gingen zelfs de jackies en truien bij uit 😅
Ook dit uur hebben deze talenten in de dop weinig stil gestaan en gingen ze allemaal moe maar voldaan weer na het prijsschieten naar huis! Ronald werd door de hele groep hartelijk bedankt!

De tussenstand van het prijsschieten is ook te vinden op Facebook en Instagram van ckv Rapid!

Aankomende zaterdag gaan we voor de 3e inloopochtend en dan komt als gasttrainer Frans Streuper uit Brabant om schot en techniek training geven. Dat belooft dus weer een heerlijke zaterdagochtend te worden!

Deze ochtend zal ook in teken staan van onze sponsor: STN Kassa systemen.

Tot zaterdag,

groeten van John Goedhart 06 51404691

Trainers de komende weken:

30 januari Brabantse clinictrainer: Frans Streuper
6 februari Rapid selectie trainer: Richard Stolte (misschien met enkele selectiespelers)
13 februari oud topspelers van Rapid: Marco Zantingh en Bert Giebel 
20 februari een uitstapje met een basketbal trainer : Rob Joosen (de uitbater van de Kennemer sporthalbar🤪)


VERSLAG VAN ZATERDAG 16 JANUARI:

Afgelopen zaterdag is de eerste inloopochtend geweest! Het was steenkoud maar er waren toch 32 kinderen! Een mooie opkomst. Deze sportievelingen hebben zichzelf warm gehouden met veel loopoefeningen en renspelletjes! Ook kon er bij de A en de B een partijtje gespeeld worden en dat ging er lekker fanatiek aan toe!

Als afsluiting mocht iedereen 5 keer schieten op de korf. Dit gaan we nu bij elke inloopochtend op zaterdag bijhouden want het aantal rake schoten wordt bijgehouden en opgeteld en na alle trainingen krijgt degene met de meeste doelpunten maar liefst € 100 !!!

Voor aankomende zaterdag heb ik de Ronald Hanegraaf, trainer uit de school van Groen Geel, geregeld als gast trainer!

Voor de 30e, de zaterdag erop de Brabantse clinictrainer Frans Streuper en voor 6 februari onze eigen trainer van Rapid 1, Richard Stolte met enkele selectiespelers!

En zo gaan we proberen om alle zaterdagen te vullen met leuke afwisselende trainingen totdat we weer echt mogen gaan spelen.

Tot zaterdag,

groeten van John Goedhart 06 51404691


Schieten, partijtje en prijsschieten!

Vanaf aankomende zaterdag 16 januari houden we elke zaterdag inloopochtend voor alle jeugdteams.
Neem wel je eigen bidon mee want de kantine mag nog steeds niet open.
We gaan dan met elk team lekker schieten en bij voldoende opkomst zelfs partijtjes spelen.
Aan het eind laten we iedereen die aanwezig is 5x schieten vanaf 5 meter. De schoten die raak zijn, worden genoteerd en nadat we van Mark Rutte weer gewoon mogen trainen maken we de eindstand op en wint degene die de meeste doelpunten heeft gemaakt maar liefst € 100,-
(ter beschikking gesteld door Van Engelen makelaars)
Hoe vaker je aanwezig bent hoe meer doelpunten je kan maken en dus hoe meer kans je hebt op deze prijs.

Tijdsvakken:
C,D,E van 10.00 uur tot 11.00 uur
B en A vanaf 11.15 uur

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com