Wijnproeverij the day after

The day after

Met 46 aanmeldingen en zeker 30 zoomschermpjes was het een erg gezellige avond! Onder het genot van 5 wijnen heeft Esther allerlei interessante feitjes over de drankjes verteld. De eindconclusie is eigenlijk dat er over smaak niet te twisten valt, want iedereen vond een andere wijn het lekkerst.

De wijnen die we geproefd hebben:
Wijn 1 Guillaman Colombard Sauvignon te koop bij Melgers € 6,95
Wijn 2 Astrid & Thérèse te koop op www.astridentherese.nl Pinot Grigio € 8,50
Wijn 3 Mirassou Chardonnay te koop bij Melgers € 10,99
Wijn 4 Cabaletta te koop bij Grapedistrict € 8,89
Wijn 5 Coppola Zinfandel Diamant  te koop bij Melgers € 15,95

Als feestcommissie vonden we het erg leuk dat jullie allemaal hebben deelgenomen en we willen Esther nogmaals hartelijk bedanken voor haar inzet!

Tot het volgende event!

Met een wijntje aan de kant naar een wedstrijd kijken zit er even niet in. Wel kunnen we met z’n allen gezellig wijn proeven tijdens de wijnproeverij die we samen met Esther organiseren. 🍷

Zaterdagavond 20 maart om 20.30 uur organiseren we een wijnproeverij. We hebben Esther bereid gevonden om ons wat meer te leren over wijn. Ze heeft namelijk erg veel verstand van deze alcoholische versnapering en is een echte wijnkenner. Je krijgt 5 wijnen van 100 milliliter en tijdens de avond gaan we deze, onder leiding van Esther, proeven. Ook zorgen we dat er wat lekkers bij zit om de smaken weer te neutraliseren, zodat je klaar bent voor de volgende smaaksensatie. Dit alles bij elkaar zal 15 euro per pakket kosten.

Inschrijven kan via: https://bit.ly/rapidwijnproeverij.
Let op: tot en met zondag 7 maart kun je je inschrijven, daarna is het niet meer mogelijk om mee te doen

Als je je hebt ingeschreven krijg je ter zijner tijd per mail informatie over het afhalen van de wijnen (dat zal bij Rapid zijn).

We hopen dat er zoveel mogelijk spelers, oud-leden, ouders, en andere Rapid-friends online komen proeven in de Zoom! Schrijf je dus snel in, dit kan tot en met zondag 7 maart, en dan maken we er samen als vanouds een gezellige avond van!

Groetjes de feestcommissie
voor vragen kun je mailen naar rapidcommunicatie@gmail.com