Bierproeverij 27 februari

Het zal ongeveer een jaar geleden zijn geweest dat we voor het laatst met een biertje in ons hand naar een wedstrijd keken. Een Rapid-wedstrijd kijken is even lastig momenteel, máár bier drinken kan wel!

Vanuit Rapid hebben we de brouwer van Uiltje Bier bereid gevonden om 27 februari ons wat meer te leren over bier. Voor €18,50 krijg je een bierpakket met 6 verschillende biertjes die je die avond (gedeeltelijk, ligt helemaal aan jezelf) opdrinkt, terwijl je meer leert over het betreffende biertje. Op een nuchtere maag moet je niet drinken, dus we geven je er vanuit Rapid ook wat snacks bij.

Als je je hebt ingeschreven krijg je per mail meer informatie over bijvoorbeeld het afhalen van de biertjes (dat zal bij Rapid zijn). Inschrijven kan via: http://bit.ly/rapidbierproeverij
En zet je jezelf ook even op aanwezig in ons Facebook-event?

We hopen dat zoveel mogelijk spelers, oud-leden, ouders, en andere Rapid-friends langskomen in de zoom! Schrijf je dus snel in, dit kan tot en met woensdag 24 februari, en dan maken we er samen een vanouds gezellig avondje van!

Groetjes de feestcommissie
voor vragen kun je mailen naar rapidcommunicatie@gmail.com

(En wijnliefhebbers: geen paniek! We zijn ook bezig met een wijnproeverij.)