De JC organiseerde: Wie bakt er de lekkerste cupcakes!?

Op Zaterdag 20 februari ging het startschot af voor de Rapid Jeugdleden. De strijd was begonnen. Wie bakt er de lekkerste cupcake van de vereniging. Een week lang hadden ze de tijd om recepten te zoeken, inspiratie op te doen maar ook om zoveel mogelijk te oefenen totdat zij het juiste recept gevonden hadden.

Zoveel soorten, maten en kleuren zijn er voor cupcakes. Je kunt er als bakker heel wat creativiteit in kwijt. Maar een week klinkt lang voor deze bakkers, maar voor ze het wisten moesten zij op zaterdag 27 februari de best cupcake aanleveren. De deskundige jury stond al klaar om de cupcakes te gaan beoordelen.

Inge beoordeelde de cupcakes op uiterlijk en bakker Peter van banketbakkerij Soeterman beoordeelde de cupcakes op smaak en structuur.
In totaal streden 15 kinderen voor De Heel Rapidjeugd Bakt-prijsDe Rapid Jeugdcommissie had op meer aanmeldingen gehoopt maar dat mocht de pret niet drukken.

Na een spannende strijd zijn uiteindelijk de volgende winnaars uit de test gekomen:

1. Linde & Sophie

2. Joy

3. Nikki

Zaterdag 6 maart ontvangen de winnaars hun prijs bij de inloopochtend!

Maak jij de aller, allerlekkerste cupcakes?
Start zaterdag 20 februari
Finaledag zaterdag 27 februari
Aanmelden kan vanaf nu gedurende de gehele periode, zolang je maar mee kan doen aan de finale dag. Appgroep wordt na de eerste aanmelding aangemaakt.
De voorjaarsvakantie thuis wordt heeeeel gezellig als jullie hieraan meedoen.Vragen aan de JEUGDCOMMISSIE? KLIK HIER

KLIK HIER en vul het aanmeldformulier in.

Worden die van jou VERRUKKELIJK.?……..
Of mislukt er ook wel eens wat, hahaha!

De hele week kunnen kinderen oefenen met het maken van de mooiste cupcakes.

Heb je de mooiste cupcake gebakken, stuur dan een foto of filmpje naar de speciale HEEL de RAPIDjeugd bakt appgroep.

Let op, er wordt niet alleen beoordeeld op uiterlijk, ook de smaak is heel belangrijk. De cupcake die je op maandag maakt, is misschien niet meer zo lekker op de finaledag.

DIT IS DE DESKUNDIGE JURY:
Rapidspeler (A1), jeugdcommissielid en creatief wonder – Inge Leichel – zal op zaterdagmorgen de eerste beoordeling doen. Zij zal de cupcakes, maar vooral ook de foto en/of video beoordelen op creativiteit.
Banketbakker Peter van den Berg en één van zijn medewerkers,
zullen de cupcakes beoordelen op smaak, structuur en totaliteit. Dit doet hij in zijn bakkerij, waar de geselecteerde cupcakes worden uitgenodigd. UITERAARD GEHEEL CORONA PROOF!
WAUW, Dit helpt je vast:
Een instructiefilmpje van meesterbanketbakker PETER VD BERG himself, vol met tips en tricks!
AND THE WINNER IS?
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, mogelijk worden alle cupcakes Beoordeeld, of bijvoorbeeld toch de beste vijf of of of of …… wordt vervolgd.
Einde middag volgt er een filmpje met de prijsuitreiking, .
Zaterdagmiddag kom je ALLEEN OP UITNODIGING,
met je verrukkelijke, perfecte, fantastische cupcake, naar:Banketbakkerij Soeteman, Middenweg 130, 2024 XG Haarlem.
KLIK HIER en vul het aanmeldformulier in.