Even voorstellen: Nancy uit Rapid 3

Brand los, vertel eens iets over jezelf
Ik ben Nancy, 23 jaar en woon in Zandvoort. Ik werk als pedagogisch medewerkster op een peuterspeelzaal in Zandvoort.

Wanneer en waarom ben je begonnen met korfbal? En bij welke vereniging?
Toen ik een jaar of 7 was moest ik van mijn ouders op een sport. Zij namen mij en mijn broer mee naar korfbal. Wij zijn toen gestart bij Aurora maar gingen al vrij snel naar SDO Hillegom.

Hoe is je “korfbal carrière” tot nu toe verlopen?
Bij mijn oude vereniging waren er niet veel teams, dus in de jeugd ben ik met dezelfde mensen doorgestroomd. Na de junioren ben ik in het 2e gaan spelen in de 4e klasse.

Wanneer ben je voor het eerst in aanraking gekomen met Rapid?
Door de jaren heen heb ik hier en daar wedstrijden gespeeld tegen Rapid. Toen ik opzoek was naar een nieuwe vereniging wilde ik graag ergens spelen wat dichterbij was. Dat zou een vereniging zijn in Haarlem. Toen ben ik gaan kijken bij Rapid.

Wat heeft uiteindelijk de doorslag gegeven om naar Rapid te gaan?
ik had een mail gestuurd of ik een keer mocht meetrainen met het 3e. Ik ben toen wezen kijken bij de wedstrijd en daar werd ik vriendelijk begroet, dat gaf mij direct een fijn gevoel.

Wat was je eerste indruk bij de eerste training bij Rapid?
Ik vond het gelijk al gezellig. Hier en daar werd gelachen wat mij een goed gevoel gaf.

Wat wil je bereiken bij Rapid?
Ik wil lekker kunnen trainen en wedstrijden spelen, kunnen genieten van het spel.

Wanneer is voor jou het seizoen geslaagd?
Het seizoen is voor mij geslaagd als iedereen uit het team tevreden is over hoe het seizoen is verlopen.

Wat is je favoriete positie in het veld?
Voor in het veld een balletje schieten

In hoeverre ben je gek op de derde helft?
Altijd in voor een gezellig drankje 🙂

Welke keuze zou je maken?
Vakantie/korfbal
Wintersport/zomervakantie
Bier/wijn
Avond/ochtend