Even voorstellen: De Jeugdcommissie

Hierbij stellen we u voor aan het geweldige jeugdcommissieteam van dit jaar. Wij verzorgen activiteiten van de kangoeroes tot en met de B-jeugd in de vereniging. En bij sommige activiteiten nodigen wij ook de A-jeugd uit. Bij deze activiteiten kunt u denken aan sinterklaas en de pieten, het schuttersfeest en andere leuke activiteiten.
Joy
Het altijd lachende lid van de jeugdcommissie. Het is haar tweede jaar bij de jeugdcommissie. Nadat het eerste jaar zo goed was bevallen dacht ze er nog maar een jaartje bij te plakken. Joy speelt momenteel in het 1ste van Rapid. Daarnaast werkt ze bij de kinderopvang dus weet dus heel goed hoe zij om moet gaan met kinderen.

Fanny
Het kleinste lid van de jeugdcommissie, maar stiekem zelf ook nog wel een beetje een klein kind. Het is haar eerste jaar bij de jeugdcommissie. We hebben haar eindelijk kunnen overtuigen om er bij te komen. Fanny studeert momenteel pedagogiek aan de hogeschool van Amsterdam. Gelukkig denkt zij nog een gaatje te vinden voor de jeugdcommissie. Nu mag zij tijdens de activiteiten zich mengen tussen de kinderen en zich weer even het kleine kind voelen.

Eline

De fanatieke ouder van de jeugdcommissie. Bijna elke zaterdag is deze moeder langs de lijn te vinden om Josje en Wies aan te moedigen. Josje speelt momenteel in de D1 en Wies speelt in de E1. Eline heeft sinds dit seizoen besloten de jeugdcommissie te komen versterken als fanatieke ouder. Stiekem kan zij zo ook de wilde plannen van de jonge jeugdcommissieleden een beetje in toom houden.

Inge
De junior van de jeugdcommissie. Inge speelt momenteel de sterren van de hemel bij de Junioren. Inge speelt al sinds kleins af aan het korfbal spelletje. Zo was ze ook altijd aanwezig bij de jeugdcommissie activiteiten. Stiekem wil ze elke keer nog aanwezig zijn. Daarom hebben we haar nu toegevoegd tot de jeugdcommissie. Zo kan ze ons versterken en nog steeds aanwezig zijn bij de activiteiten.

Bram
The men van de jeugdcommissie. Het enige mannelijke lid van de jeugdcommissie. Hij is het afgelopen half jaar niet-actief geweest binnen Rapid. Hij is vanwege school niet actief geweest, maar komt terug. Hij zal ook weer actief zijn binnen de jeugdcommissie. Hij zit in zijn laatste jaar van de Cosmo academy. Hij hoopt met zijn entertainer-skills de kids helemaal happy te maken.