Rapid Friends – 8 december

VRIJDAG 8 DECEMBER: WIJNPROEVERIJ.

Op 8 december vindt alweer de laatste RapidFriendsborrel van 2017 plaats. Daarop proosten wij graag met u! Daarom wordt er een heerlijke wijnproeverij verzorgd. Bovendien zal er zoals gebruikelijk weer een lekker hapje eten voor de RapidFriends klaarstaan.

Last but not least voorziet Akoestisch Trio Entourage u van Live achtergrond muziek en wordt u voorgesteld aan de trainers van de selectie.

Zoals altijd zijn alle belangstellenden van harte welkom en dit keer vragen wij aan niet-RapidFriends 10,- om deel te nemen aan de wijnproeverij.

Wij zien u graag op vrijdag 8 december vanaf 18:45 in onze kantine!

Contact: Edward Molenaar – 0655373121

RapidFriends maakt mogelijk:  KORFBALSTARS Clinic!

Tijdens de haringparty van RapidFriends is er een vaatje haring geveild. Met de opbrengst van deze veiling zou er een korfbalclinic plaatsvinden waarin alle jeugdtrainers tips en tricks zouden krijgen van ervaren trainers. 21 oktober was het zo ver.

Om 10 uur verzamelde zich alle trainers. Dit varieerde van de meest ervaren trainers tot de beginnelingen.

De vorig jaar gestopte international en league-speler bij KZ, Tim Bakker, verzorgde deze clinic. Er werd begonnen met een interessant gesprek over het korfbalspel en de verschillende disciplines van het korfbal. Het leverde goede en leerzame inzichten op. Hierna kregen de trainers de ruimte om 3 trainingsoefeningen te bedenken die in het uur dat daarop volgde mochten worden verwerkt in een training met hun eigen team.

Rond 10.45 uur druppelde de jeugdspelers allemaal binnen. Er werden alvast palen opgezet en ballen gepakt. Rond 11 uur kwamen de trainers naar buiten om met hun team aan de slag te gaan. Tijdens de training werden de oefeningen gedaan en kwam Tim Bakker de trainers begeleiding.

Na een korte nabespreking werden alle trainers en Tim Bakker in het bijzonder bedankt voor hun openheid, leergierigheid en wijsheid.

Na de pannenkoeken  ging iedereen met volle buiken weer naar huis. Jeugdtechnische commissie en de jeugdcommissie bedankt voor het organiseren. Het was een super leerzame ochtend en wat RapidFriends betreft zeker voor herhaling vatbaar!

Iedereen bedankt voor hun bijdrage tijdens de veiling!

RapidFriends maakt mogelijk: ACTIEF – TEAMBUILDING!

In het kader van teambuilding hebben de coaches van de selectie op zaterdag 28 oktober een aantal activiteiten voor 1, 2, 3 en 4 georganiseerd.

De middag startte bij Wu Dae in Haarlem waar een high-intensity workout werd gedaan. Na de lunch was het woord aan gastspreker Patrick Blauw, die de selectie alles heeft verteld over samenwerken. Na een drankje en een hapje stond de Pub Quiz onder leiding van Ton van Blanken op het programma.

De avond werd afgesloten  met spelletjes en er werd nog een drankje gedaan op de goede resultaten van het eerste deel van het veldseizoen. De selectie bedankt RapidFriends voor het mogelijk maken van deze TOP dag!

RAPID FRIENDS – Bedrijven:

• De Swart Projectmanagement
  • Van der Werff behang- en schilderwerken
  • STN-kassa software
  • Verfgroothandel Bevela
  • Unfold – Printing
  • Three Oaks/Molenaar verzekering en hypotheken
  • Van Lieshout & Co belasting- en administratiezaken.
  • Nico Waasdorp Vishandel
  • Merdane – Turks Specialiteiten Restaurant
  • Hoveniersbedrijf All Gardens
  • Bouwburo Noord-Holland BBN-H
  • Bouw- en onderhoudsbedrijf R. van den Berg
  • De Kiewit, Buijsman en Wientjes Notarissen
  • Spaarne Accountants

RAPID FRIENDS -Particulieren:

• Bert Giebel
  • Joop Aarsen
  • Jan en Marianne van Weelden
  • Peter en Lieneke Aardenburg
  • Cor van der Valk
  • Frank Bos
  • Jan van Eeken
  • Peter en Jolanda van den Hoek
  • Erik en Corina Klooster
  • Erwin Bakker
Bent u de volgende RapidFriend?

OOK RAPIDFRIEND WORDEN?

RapidFriends ondersteunt  korfbalvereniging C.K.V. Rapid, daar waar de leden zelf geen financiële middelen hebben. Voorbeelden zijn:

1. Het juniorenkamp met een uitdagende locatie en vervoer er naar toe
  2. Een AED apparaat in de kantine
  3. Een bus voor de selectie naar uitwedstrijden
  4. Een KorfbalClinic voor de jeugd

U kunt als bedrijf ons al ondersteunen voor € 250,- per jaar en als particulier met een groen wit hart, voor € 150,- per jaar.

Wij verzorgen 3 á 4 keer per jaar een zeer aangeklede borrel met live muziek en contactmomenten met andere bedrijven en leden van de club.

Contact: Edward Molenaar  – 0655373121