Even voorstellen: Bjorn uit de D1!

We willen jullie graag aan iemand voorstellen, namelijk: Bjorn. We stelden hem een aantal vragen die hij vol enthousiasme heeft beantwoord.

Hoe heet je en hoe oud ben je?
Bjorn en ik ben 12 jaar oud.

In welk team zit je?

Hoe beschrijf je jezelf?
Sportief, vrolijk, grappig, doorzetter en sociaal.

Op welke school zit je en welke groep? En heb je klasgenoten die ook korfballen?
Ik zit nu op het Haarlem College. Daar zit ik in klas D1C. Het Haarlem College is een nieuwe school voor mij dus ik weet niet zo goed of er ook klasgenootjes korfballen bij Rapid of ergens anders.

Heb je hiervoor eerder bij een sportclub gezeten? En zo ja, welke?
Ik ben hiervoor keeper geweest bij BVC.

Waarom heb je voor Rapid gekozen?
Het lijkt mij een leuke gezellige sportieve club.

Hoeveel doelpunten verwacht je komend seizoen te maken?
Geen idee hoeveel ik er zelf kan scoren maar ik wil graag ondersteunend zijn naar mijn teamgenoten, zodat zij een doelpunt kunnen maken. Dit vind ik net zo belangrijk.

Wat vind je naast korfbal nog meer leuk om te doen?
Ik vind het leuk om bijvoorbeeld te schaatsen, skiën, voetballen, tennissen, peddel boarden, lezen en te tekenen. Zoals je kunt lezen vind ik sporten altijd leuk om te doen.

Wat vind je leuker: aanvallen of verdedigen en waarom?
Ik vind verdedigen nu net even wat leuker, dat lukt mij redelijk op dit moment. Omdat ik een beginnende korfballer ben, moet ik aanvallen en schieten nog leren, maar dit gaat zeker goed komen.

Tot slot hebben we nog een paar leuke tegenstellingen voor je (je mag één keuze maken):

Pindakaas/hagelslag

Avond/ochtend

Film/serie

Buiten spelen/binnen spelen

Snoep/chips

Scoren/afvangen

Springen/bukken

Zaal/veld

Trainen/wedstrijd

Doorloopbal/schieten

Bedankt voor dit leuke interview Bjorn, we hopen je veel bij Rapid te zien! En binnenkort hopen we meer nieuwe leden aan jullie te kunnen voorstellen.