Het woord is aan Margret

Onbekend maar zeker niet onbelangrijk: Margret Koebolt. Bij Rapid beter bekend als de moeder van Mike Scheffer. Vanaf dit jaar komt ze de T.C. versterken. De selectiespelers hebben al met haar kennisgemaakt, de hoogste tijd om haar ook kennis te laten maken met de rest van de vereniging. Dus bij deze in de spotlight: Margret!🔦

Mijn naam is Margret Koebolt, ik woon samen met Roland Scheffer en hebben samen twee kinderen, Mike en Kelly, die beiden korfballen. De een bij KZ/Hiltex en de ander bij Rapid. Zo ben ik ook aanraking gekomen met Rapid, als “aanmoedigende” moeder. Dit voorjaar werd ik benaderd met de vraag of ik interesse had om in de TC plaats te nemen. Na wat gesprekjes hier-en-daar heb ik daar ja op gezegd.

Samen met Marianne van Weelden ga ik mijn best doen om ervoor te zorgen dat de communicatie tussen spelers, TC, bestuur en trainers/coaches zo goed mogelijk verloopt. Voor de zomerstop hebben wij bijna alle selectiespelers even apart genomen voor een gesprekje. Heel veel werk, maar wel erg nuttig. Zo kon ik ook meteen kennismaken met iedereen. Uit de resultaten van deze gesprekken hebben we een aantal punten gehaald die wij gaan doornemen met de trainers/coaches om alle neuzen dezelfde kant op te laten wijzen.

Het leuke aan vrijwilliger zijn is dat je de kans krijgt om de club vanaf de andere kant te bekijken. Het is leuk om te zien dat je iets kunt bijdragen wat een verbetering kan zijn. Daarnaast leer je een hoop mensen kennen en andersom. Dit weegt ruim op tegen de tijd die je in het vrijwilligerswerk moet steken. Ik hoop dat in de loop van komend seizoen zal blijken dat de spelers en trainers/coaches baat hebben bij onze inspanningen. Het zou helemaal mooi zijn als nog veel meer mensen een taak zouden willen verrichten bij Rapid, want vele handen maken licht werk!

Mijn quote van het leven is “begin geen oorlog die je niet kunt winnen”, daarmee bedoel ik dat je geen tijd of energie moet steken in zaken die je toch niet kunt veranderen. Stop deze tijd en energie in dingen die je wel kunt veranderen! Voelt veel beter.