Grote Club Actie 2017

Beste Rapid-jeugd!

Het is weer tijd voor de Grote Clubactie!!!!

Jullie krijgen allemaal van jullie trainer een enveloppe met daarin 4 loten.

Deze loten mogen jullie voor € 3,- per stuk verkopen. 50 cent mogen jullie houden en € 2,50 is voor de club.

Het is de bedoeling dat je alle loten verkoopt!
Je (groot)ouders, tante Truus, buurman Kees, Oom Piet, je meester, je juf of je trainer…. Allemaal willen ze vast een lot kopen!

Wat moet je doen?

In de week van 11 september krijgen jullie de loten van jullie trainer.

Van zaterdag 16 september tot en met zaterdag 30 september mag je de loten verkopen. Je kunt het beste meteen zaterdag 16 september aan de slag gaan!

Wil je meer loten? Geef het aan ons door.

Zodra je de loten verkocht hebt, lever je je envelop met geld (4 keer € 2,50 = € 10,-). in bij je trainer. Doe het geld in de envelop, waarop je naam en je team staat geschreven.

Alle spelers uit Rapid 1, 2, 3, 4, 5, 6 en  A1 krijgen 2 loten.

Van jullie verwachten we een envelop met € 5,- erin terug.

Uiterlijk zaterdag 14 oktober moet je de enveloppe met het geld ingeleverd hebben!

Uiteraard hebben we ook dit jaar weer een verrassing voor het team dat als eerste alle loten verkocht heeft.

13 december 2017 is de trekking!

Succes met het verkopen!

Marieke, Mirjam, Esther en Lisette