GROTE CLUB ACTIE 2016, het zit er weer op!

Beste Rapidleden,
Dank aan iedereen om alle loten van de grote clubactie weer te verkopen!! Het levert, dankzij jullie inzet, weer een leuk financieel extraatje voor de club op! En uiteraard hopen we dat er mooie prijzen gaan vallen op jullie ge(ver)kochte loten.

Bij de senioren heeft het derde ( dankzij Jeffrey Lanser) als eerste het lotengeld ingeleverd, zij ontvingen hiervoor een zelfgebakken appeltaart.

Bij de jeugd leverde Rapid D1 als aller snelsten hun lotengeld in en zij werden hiervoor getrakteerd op een heerlijk ijsje!

GLENN GIESKE EN SJOERD PIETERS verkochten allebei heel veel extra loten, fantastisch gedaan jongens!!! Jullie ontvangen binnenkort nog een kleinigheidje.

Na vele jaren de Grote Clubactie onder onze hoede te hebben gehad willen wij voor volgend jaar graag het stokje overdragen aan andere enthousiaste ouders van Rapidleden. Nieuwe mensen levert ongetwijfeld nieuwe inzichten op om deze actie tot een succes te maken! Het is voor de club een prachtige manier om een extra centje binnen te halen! Wij hopen dat er andere mensen opstaan om het van ons over te nemen.

Graag aanmelden bij onze penningmeester Hans Kramer.

Uiteraard staan wij open voor vragen!
Hartelijke groet, Esther van der Werff, Lisette Neijzen, Marieke de Swart.

grote-club-actie