Nieuwspagina LEES WAT ER IN EN OM RAPID GEBEURT Lees meer Wedstrijdprogramma MAAK JE KLAAR VOOR EEN NIEUWE WEDSTRIJD Wedstrijdprogramma Wedstrijdverslagen Benieuwd hoe een ander team afgelopen weekend gespeeld heeft? Lezen! Jeugdpagina ALLE INFORMATIE VAN EN VOOR DE JEUGD Bekijk nu

Rapidleden

Zodat je altijd weet wanneer je waar moet zijn

Jeugdsponsor

Rapid Sponsoren

Rapid-lid worden

De plek waar sport en gezelligheid samenkomen

Wil je lid worden van Rapid? Dat kan! Door de grote verscheidenheid aan teams, is er altijd wel een team die bij je wensen past. Zowel de ervaren korfballer als beginnende speler is welkom bij Rapid. Klik hier voor een overzicht van onze teams en klik op onderstaande button om meer informatie te lezen over lid worden bij Rapid.

Kangoeroe Klup

Leuke spelletjes voor 3 tot en met 5-jarigen

Kinderen die bij de kangoeroeklup zitten, krijgen trainingen in een makkelijke en speelse spelvorm, aangeboden op het niveau van kids in de leeftijd 3 tot en met 5 jarigen.

Help Rapid met Sponsorkliks!

1. Zoek de webshop naar keuze en klik op ‘bestel’
  2. Je wordt nu doorgestuurd naar de webshop via sponsorkliks. Je besteld op de normale manier bij de webshop.
  3. Klaar! Sponsorkliks maakt automatisch een percentage van je bestelde bedrag over naar Rapid!

RAPID

Dé korfbalclub van Haarlem!

Een sportvereniging waar op hoog niveau wordt gekorfbald en waar vriendschappen worden gesloten. Iedere zaterdag staat gezelligheid, sport en ontspanning centraal. Een hechte club waar nieuwe leden warm worden ontvangen. Kom gerust een keer kijken, of meld je aan voor gratis trainingen om de korfbalsport te leren kennen.

signaturekopie_WHITE.png?fit=184%2

Neem contact op met ons

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op